Asfaltând prin ploaie, prin vânt, prin…mii de „baionete”, dar nu ale Opoziţiei

Distribuie articolul:

Ani de zile am tot scris despre sumele exorbitante cheltuite pentru proasta gestionare a problemelor ce se văd cu ochiul liber că sunt în sectoare precum: parcuri, spaţiile verzi dintre blocuri şi de pe străzi, locurile de joacă pentru copii, parcările, parcările, dezinsecţia, deratizarea pentru şobolani şi ţânţari şi, mai nou, DADP inaintasideszăpezirea.

Când spun DADP, cei ce cunosc epopeea acestei Direcţii, se duc cu gândul la directorul Ştefan, cel poreclit „câine roşu” (în cerul gurii), cică de rău ce era. Sunt destui cei care au înţeles că, deşi acesta a fost schimbat din funcţie şi înlocuit cu Ion Ştefan, dat fiindcă nişte ani de zile, cel bătrân a devenit consilier personal al primarului, având responsabilitatea „pe probleme de peisagistică a oraşului”, sigur că, în fapt, discipolul n-a avut decât a se supune…Şi s-a supus până ce a săvârşit tot felul de „permutări şi aranjamente” (financiar-contabile, căci doar nu vorbim despre strămutarea panseluţelor de pe-o stradă pe alta!), în baza cărora, o analiză făcută şi asupra managementului a condus la imperios-necesara demitere a lui. Cum un director tot trebuia, iar un concurs tot se ţinea, din scriptele primăriei condusă de primarul care acum este Mocioniu, a reieşit că „întronizat” merită să fie tânărul Roşca, fiul „bătrânului” Roşca – finul primului primar PSD-ist. Faptul că primarul Mocioniu este foarte bun prieten cu Roşca, nouă nu ni se pare decât o urmare firească a prieteniei care trebuie să se stabilească între membrii Organizaţiei Tineretul Social Democrat. Căci, dacă nu ştiaţi, aflaţi acum, taman cum aflăm şi noi /mea culpa!) că Valeriu Roşca este, cică, preşedintele TSD Ialomiţa. Vă daţi seama cât de pregnantă devine părerea că partidele, mai ales tinerii, nu au acţiuni decât în (pre)campaniile electorale?ROSCA tineret PSD   ROSCA TSD

Cine este Roşca? Aşa-i că n-aţi prea auzit de el, deoarece nici noi n-am prea scris despre…! De ce n-am scris? De sila de a „dezgropa morţii”…Căci, de-am fi scris despre el, ar fi trebuit să scriem şi despre naşul lui care a fost primarul Pinter, cel în vremea căruia Roşca-tatăl a fost cadorisit cu ditamai terenul situat chiar la intrarea în pădurea Peri – locul pe care el l-a lotizat şi l-a vândut celor care au vrut să-şi facă vile „mai retrase” nu neapărat mai mari şi mai frumoase decât ale altora de prin oraş…Dar, de cum „a intrat în pâine” (iar pâinea ţi-o plătesc şi eu, stimabile!), băiatul sfătuit (prost, desigur!) de staful lui pe linie profesională, s-a pornit a se lăuda cu treaba mare de-o face el….Şi a început a „semăna” imagini pe facebook. Una dintre ele este şi aceasta pe care v-o înfăţişăm, în speranţa că veţi desluşi că se asfaltează peste solul mustind a apă de ploaie…!!! Sigur că această faptă l-a adus în chiar atenţia noastră, atenţie care va deveni una de-a dreptul chitită a urmări pas cu pas pe ce va cheltui purcoiul de bani ce îi va fi repartizat de către Mocioniu şi consilierii PSD. Căci în curând se va vota bugetul pentru anul 2018. Şi cum din iarna asta, DADP condusă de Roşca se va ocupa şi de deszăpezire, iar pentru asta se alocă bani, nu glumă, să te ţii „pojghiţă” peste acareturi şi panseluţe, laleluţe …

 


Distribuie articolul:

6 thoughts on “Asfaltând prin ploaie, prin vânt, prin…mii de „baionete”, dar nu ale Opoziţiei

 1. ,,în speranţa că veţi desluşi că se asfaltează peste solul mustind a apă de ploaie…!!!”
  Are DADP-ul bubele lui, dar ce faceti voi se numeste orice numai jurnalism nu. Utilajul ala se numeste autogreder si se lucreaza la stratul de piatra sparta. Unde vede voi asfalt? Asfaltul se asterne la ~ 150 de grade, daca s-ar fi lucrat la straturile asfaltice ati fi vazut un finisor (nu autogreder) care asterne mixturile, iar la 150 de grade – fum si aburi, mai ales daca s-ar fi asternut ,,peste solul mustind a apă de ploaie…”. Cata ura poate sa fie in voi?

  1. Vedeţi-vă mai bine de ura dvs născută DIN INTERESE MESCHINE ŞI DE GRUP/GAŞCĂ ! Adică, vreţi să spuneţi că aia este piatră spartă? Şi că ea se poate aşeza pe pământ chiar aşa…oricum/oricând? Ce vă mai place, unora, să vă daţi specialişti…! Şi ce vă mai place să negaţi că se asfaltează PROST, de multe ori, chiar că SE FURĂ prin turnarea unei cantităţi mai mici, şi de piatră, şi de asfalt…! Cât priveşte faptul că aveţi o impresie proastă despre mine, fiţi liniştit căci nici eu nu am o impresie mai bună despre dvs, voi, ăştia…PSD-işti şi-n cerul gurii cu care „lătraţi” ca şi când…ce? Asfaltaţi bine, şi noi nu vedem?

   1. Nu vreau sa spun ca ce se vede in poza este piatra sparta, ci chiar este, numai un imbecil nu-si poate da seama de lucrul asta. NU am discutat faptul ca se asfalteaza prost, am si specificat ca are DADP-ul bubele lui, ci faptul ca sunteti atat de motivati de ura incat, din dorinta de a arata cu degetul, confundati un strat de piatra cu unul asfaltic.
    Nu sunt PSD-ist, imi displac in masura egala toti parvenitii ce tin de sfera politicului si ma pis cu bolta pe toti imbecilii care se raporteaza strict la politic si la invrajbirea intre ,,tabere”, precum si pe goarnele si vuvuzelele aservite.
    Hai ca sunteti simpatici, dupa ce ca o faceti de oaie in ultimul hal, tot voi sunteti cei care va agitati mult, prost, si fara rost.

    1. Hai că eşti chiar penibil! Adică tu te legi de noi că vedem cum LUCREAZĂ (indiferent că pune piatră sau bitum, asfalt, criblură, strat de uzură, etc) PE PLOAIE! Căci, ASTA era problema, măi…dragă! Şi de ce-ţi permiţi tu să vorbeşti aşa cu noi, dar CU TUPEU să ne şi dai lecţii de etică? Tu, cel care te ascunzi după un anonimat (apropo! mai degrabă e vaidecapultău!) vii să ne muştruluieşti că, ce? Fac pariu că eşti bugetar! Fac pariu că eşti în GAŞCA lui Roşca, a lui Mocioniu, a lui Puia & Company! Aşa că „să i-o spui lui mutu” că …aşa şi pe dincolo (sic!). Cât priveşte oaia aia…du-te lângă DAIA şi behăie cât vrei! Dacă m-apuc să „vânez” şi să consemnez toate asfaltările, pavelările, etc, mi-e că „băieţii deştepţi” din DADP şi Primărie iau calea Parchetului, a Arestului Preventiv, a Judecătoriei şi, posibil, a PUŞCĂRIEI, stimabile! Aşa că las-o mai uşor cu derâderea că, ştii: „cine râde la urmă…” ! Îţi recomand să dai o căutare pe Google tastând DADP Slobozia, cheltuieli, şi după aia să te pronunţi pro o ASTFEL de panaramă de lucrări!

  2. Unde dracu ai mai vazut tu piatra cubica neagra? Apropo in Slobozia se asfalteaza la lopata. Autogreder la DADP? De cand ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.