„ Apa nu-i potabilă! Nu sunt membru PD-L, sunt membru PSD, domn’ primar!

Distribuie articolul:

Săptămâna trecută, consilierii locali ai municipiului Slobozia s-au întâlnit într-una dintre  şedinţele alea pe care ei, politicienii, le numesc ordinare (şi noi afirmăm că-s chiar de-a dreptul aşa!) pentru a discuta, printre altele, creşterea preţului la apa furnizată de către URBAN S.A – unitate economică subordonată AGA formată din consilierii locali.


Distribuie articolul:

5 thoughts on “„ Apa nu-i potabilă! Nu sunt membru PD-L, sunt membru PSD, domn’ primar!

 1. Ce mizerii de oameni in USL-ul asta. Numai oameni de joasa speta !! Sila imi este de toata rasa spurcata de comunisti-uselisti

 2. Domnul Olaru a cam slabit in ultima vreme ca era mai rotofei, asha. L-au coplesit grijile banuiesc. Domnul Paros – suspect de tacut, a trecut in tabara puterii, a ales the easy way, face bine la afaceri. Domnul Teculescu o ia cu partea stiintifica, practica ne omoara. Domnul Constantinescu, imi pare rau dar e rezonabil ce spune, in alte orase pretul apei e mai mare si nu stiu daca e cu mult mai buna. Solutia se pare ca nu este decit asta, sa vina RAJA si sa sape alte puturi intr-o locatie favorabila daca vrem alta apa cit de cit potabila dar va trebui sa acceptam si o majorare substantiala a pretului ei. Altminteri, draga Ionico, eu m-as bucura sa intri in politica, macar un consilier local acolo, sa le mai animi astora sedintele de consiliu))

 3. E de remarcat insistenta cu care tineau neaparat s-o scoata din sala pa Mihaela Stoica cu un pretext atit de stupid ca asta, ca haideti sa luam acum, dar neaparat acum probe de apa de acasa. O scena demna de casa de nebuni. De la apa ni se trage. Eu zic cum ca Stoica si compania ar trebui sa recunoasca nepotabilitatea ei, in felul asta ar avea circumstante atenuante.

 4. Un lucru e clar din punctul meu de vedere : conducatorii orasului nu au pic de respect fata de un cetatean platitor de taxe si impozite si asta in timp ce sunt filmati , iar noi restul cetatenilor suntem niste lasi pentru ca nu ne unim si nu luam atitudine.
  Indiferent daca un cetatean are sau nu dreptate , esti obligat ca si conducator ales sa ai respect profund fata de cetatean,nu sa tipi la el .
  Sunt dezgustat total de ce am vazut in filmul asta ,e socant .
  Cred ca istoria noasta este una mincinoasa ,noi nu suntem viteji ,nu ne pasa ca un semen de sex feminin este desfiintat de o haita de hiene ,nu ne pasa de nimic . Noi comentam ,ne vaitam , ne ascundem in plapuma la caldurica si asteptam sa se intample o minune .
  Suntem jalnici , inclusiv eu .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *