ANAF rambursează TVA şi în Ialomiţa

Distribuie articolul:

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Ialomiţa rambursează în luna  mai 2017, TVA conform selecţie naţionale, în valoare totala de 1.132,08 mii lei.rambursare TVA

Suma include, în ordinea vechimii, toate deconturile de TVA soluţionate prin decizii de rambursare. Menţionam că în cazul compensărilor totale sau parţiale se soluţionează toate deconturile pentru care s-a emis decizia de rambursare, iar în cazul sumelor de restituit, plata efectivă este realizată in data de 31.05.2017. Defalcat pe unităţi teritoriale, la nivelul judeţului Ialomiţa se vor compensa 2,9 mii lei si se vor restitui efectiv 1.129,17 lei:

RAMBURSARE tva 1

AFP Slobozia – rambursează efectiv 646,08 mii lei ;

Serviciul Fiscal Urziceni – restituie suma 343,8 mii lei;

Serviciul Fiscal Feteşti  –  rambursează 139,29 mii lei si compensează suma de 2,9 mii lei.

Contribuabilii pot verifica pe site-ul A.N.A.F., secţiunea Soluţionarea deconturilor, deconturile cu sume negative de TVA cu opţiune de rambursare depuse, data când acestea vor fi decontate, precum şi suma aprobată. Că veni vorba despre site-ul ANAF, reţineţi că acesta NU FUNCŢIONEAZĂ în zilele de 13 – 14 mai 2017,  deoarece pe site-ul ANAF se vor face lucrări de mentenanță, fapt pentru care serviciile online pentru contribuabili vor fi nefuncționale. Portalul ANAF, www.anaf.ro, va fi perfect funcțional începând de luni, 15 mai 2017.

 

 


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *