ALDE Ialomiţa readuce-n listă „oameni cu potenţial electoral”. Unii chiar de la PSD!

Distribuie articolul:

După ce săptămâna trecută, deputatul Ionescu i-a adus în faţa presei locale pe cei ce se vor ocupa de campania electorală (este vorba despre domnul Stelică Gheorghe – primarul comunei Ciulniţa, dar şi ALDE noi membri 2despre domnul Tătoi – fostul director al Direcţiei Silvice Ialomiţa) pentru alegerile din data de 5 iunie 2016, la sfârşitul săptămânii acesteia, ALDE – Organizaţia Ialomiţa a venit în faţa jurnaliştilor mândru de faptul că a reuşit să coopteze în listă oameni politici cu experienţă în administraţie.
Printre cei care, de curând, au fost convinşi se numără domnul AELENEI – directorul GAL (Grupul de Acţiune Locală) Ialomiţa Vest şi fost primar al comunei Borăneşti, până-n anul 2012, omul despre care domnul Ionescu a ţinut să precizeze că „ …noi credem în şansele dânsului de a câştiga Primăria. Mai mult decât atât, dânsul fiind implicat în activitatea GAL Ialomiţa Vest poate veni alături de cetăţenii din vestul judeţului, cu proiecte de afaceri, proiecte administrativ-teritoriale care pot atrage bani europeni.”
Un alt politician pe care se bazează ALDE Ialomiţa este domnul HEREA VALERICĂ – fostul primar al comunei Bărcăneşti, un nume, de asemenea, cu rezonanţă pentru politica ialomiţeană. „Mă bucur că-l avem alături. Şansele dânsului sunt intacte şi poate repeta un scor bun, mai bun decât cel din 2012, Ca atare, poate reveni în fotoliul de primar al comunei.”
Domnul profesor DAN MICLEA a fost surpriza ALDE pentru jurnalişti, dar şi pentru PSD. Căci, domnul Miclea este consilierul judeţean din partea PSD Ialomiţa. Dar, de-acum s-a cam isprăvit şi dorinţa de-a mai fi membru, nu numai mandatul! Spunem asta, deoarece domnul deputat Ionescu l-a prezentat presei ca fiind cel ce aspiră să ajungă primarul comunei Jilavele. „ Mulţumesc pentru faptul că s-a alăturat echipei şi am convingerea că va fi un candidat redutabil, un candidat care într-adevăr poate câştiga primăria Jilavele!”. Întrebat fiind de către jurnalişti care îi este statutul la momentul la care îşi prezintă candidatura, domnul Miclea a declarat: „ Acum 10-12 zile mi-am depus demisia de la partid (PSD) dar şi din Consiliul Judeţean.”
Ultimul, dar nu cel din urmă, prezentat de către ALDE ca fiind candidaţii pentru alegerile locale, este nou în politică. Ne-o spune tot domnul Ionescu, cel care adaugă că „ a cochetat cu PLR”. Este vorba despre domnul JITEA MARIAN, un inginer constructor care „are şi un business în domeniul sportiv” şi care candideată pentru funcţia de primar al comunei Stelnica. „Deja este un model pentru mine şi pentru toţi candidaţii ALDE, dânsul deja a început o campanie pe care o recomand tuturor candidaţilor ALDE, o campanie din uşă-n uşă, din poartă-n poartă, o campanie prin care domnul Jitea se întâlneşte cu locuitorii comunei, promovându-şi personal ideile, planurile, ceea ce vrea să facă în comună.”
După ce ne-a garantat că la alegerile locale, de care nu ne mai despart decât vreo două luni, deşi tânără, Organizaţia ALDE Ialomiţa „va face o figură frumoasă”, domnul deputat Aurelian Ionescu a promis jurnaliştilor că în fiecare săptămână va prezenta noi membri, noi acţiuni menite a convinge electoratul vizat să voteze cu ALDE – un partid nou înfiinţat şi care, la Centru, este condus de fostul premier, domnul Călin Popescu Tăriceanu.
(P)


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.