AJOFM Ialomiţa şi-a şcolarizat birocraţii cheltuind peste 24 de MILIARDE ?!

Distribuie articolul:

* Cine dintre şomeri poate spune că i se pare că s-a îmbunătăţit activitatea desfăşurată în instituţia condusă de directorul Georgian Mocănescu?

Aceste multe miliarde sunt exprimate în lei vechi, desigur! Dar credeţi că dacă am fi scris că pentru (re)formarea profesională a angajaţilor proprii s-au cheltuit fix 2.415.218,12 lei, i s-ar fi putut părea cuiva că e o sumă mică? Nu cred!
Pentru ce anume a cheltuit AJOFM atâta bănet? Pentru proiectul „ Îmbunătăţirea competenţelor personalului propriu SPO din regiunile Sud Muntenia (…) pe axa prioritară 4, axă dedicată modernizării serviciului de ocupare”. Şi, cică, acest proiect a fost implementat în perioada 01 ianuarie 2014 – 01 iulie 2015. Carevasăzică, acum vreo AJOFM dir Mocanescu 13 luni s-a încheiat procesul de îmbunătăţire a competenţelor salariaţilor AJOFM. Am întrebat cine sunt cei care au ajutat la cheltuirea purcoiului de bani publici? Şi răspunsul primit din partea instituţiei a fost cam …”pe după vişin” chiar dacă, totuşi, ni s-a precizat că „ Formatorii sunt reprezentaţi de parteneri din proiect în calitate de furnizori autorizaţi care asigură din bugetul propriu plata formatorilor. Activitatea de formare în cadrul proiectului este asigurată de partenerii din proiect Agenţia de Dezvoltare Comunitară „Împreună” şi S.C. Tobimar Construct S.R.L.” Ce sumă de bani au încasat fiecare dintre formatori, AJOFM Ialomiţa nu ştie să ne răspundă, deoarece „ Formatorii sunt angajaţi de cei 2 parteneri sus menţionaţi…” Cu un aşa răspuns oferit după trei săptămâni de aşteptare, credeţi că musiu Mocănescu putea să mă convingă că atâta bănet a fost cheltuit judicios? Păi, un asemenea răspuns demonstrează tocmai inversul mult trâmbiţatului proiect prin care s-a îmbunătăţit competenţele personalului, nu credeţi? Ca să nu mai vorbesc de realitatea de la faţa locului, realitate de care şomerii se lovesc zi de zi, în timp ce aşteaptă ca AJOFM să le ofere locuri de muncă…
(I.G.)


Distribuie articolul:

One thought on “AJOFM Ialomiţa şi-a şcolarizat birocraţii cheltuind peste 24 de MILIARDE ?!

  1. De la PNL la PLR,aripa dulce a lui Ciuperca,mereu in aceeasi functie.Si daca stai sa te gandesti ca acest domn director are la baza Institutul de petrol si Gaze Ploiesti(inginer petrolist)…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *