A căzut primarul Alexandru Stoica !

Distribuie articolul:

STOICA 1* Nu vă bucuraţi, mai ceva ca noi, cârcotaşii, căci edilul nu a căzut din funcţie, ci a căzut „decât” în fund. Ceea ce e destul de dureros, desigur!

Umorul de situaţie îşi poate avea izvorul (lacrimilor, desigur!) în penibilul situaţiei în care ajung unii. Unul dintre cei ajunşi într-o situaţie mai mult penibilă, şi mai puţin amuzantă este edilul municipiului Slobozia. STOICA FB
Spunem asta având în faţa ochilor fotografiile în care-l vedem pe Alexandru Stoica,
ditamai primarul municipiului Slobozia, căzut nu la datorie, ci la pământ. Şi pământul ( care-i rabdă pe toţi…) nu-i moale, că nu-i pe arătură, ci pe maidanul din aşa-numitul „Orăşelul Copiilor” – o locaţie în care administraţia publică locală s-a gândit să investească bani publici pentru a construi o…un…această căţărătoare…De fapt, dacă e să ne inspirăm din invitaţia primită din partea Primăriei, am spune STOICA 2că este un „perete de căţărare”. Cine a avut ideea de-a înălţa acest perete, nu ştim. Ştim doar că acest „obiectiv” a fost inaugurat de primarul care este Stoica Alexandru, în zi de marţi (când sunt cele trei ceasuri rele, cică!), 30 ale lunii iunie, a anului de graţie 2015.
Şi ziua aceasta va rămâne în calendarul evenimentelor, măcar datorită (sau din cauza?!) faptului că pe la ora 10 „trecute, fix”, pe când se dădea mare cu ceea ce a realizat el acolo, în „Orăşelul STOICA 4 Copiilor” din Slobozia, domnul primar a căzut…direct în fund! De unde a căzut? De unde se căţărase ca…să arate el asistenţei ce grad de …curaj are el! Cum fotoreporterul Ciprian Antemir era şi el prezent, aceste imagini nici nu mai au nevoie de cine ştie ce prezentare a faptelor penibile! Aşa că vă lăsăm să le contemplaţi în toată splendoarea lor, iar pe domnu’ primar să-l (re)vedeţi în toată graţia lui, cum cade…
(I.G.)


Distribuie articolul:
Citește și articolul:   Primăria Feteşti a făcut cadou Protopopiatului ditamai clădirea plus terenul aferent

10 thoughts on “A căzut primarul Alexandru Stoica !

 1. „Unul dintre ce-i ajunşi … „. Graba, bat-o vina! Situaţia e cu adevărat hilară, nicidecum penibilă. Penibil a fost Bill Clinton cu Monica muista. Sandu a vrut să arate că un militar ştie să se caţere, chiar ierarhic, d’apoi pe pereţi?! Dacă Ponta e cu genunchiu’, Stoica e cu noada. A dat boala-n pesediştii de frunte-ngustă.

  1. Mulțumesc, dar tot nu te-aș lua corector:))))))
   De data aceasta chiar mi-a fost URGENTĂ treaba. Știi de ce? Fiindcă am postat întâi pe facebook și mi-am dat seama că se copiau fotografiile, fără a lăsa și postarea numelui meu, cu cele câteva vorbe explicative. Așa că am decis să scriu știre pentru site.

  2. Penibil a fost Nichita…nu ăla căutat de mircea Radu…ci primarul de Iași:)) Bill…a fost în normalitatea masculină…fu sedus:))))))))))

 2. L-as numi panoul pt teribilisti. In afara de primar, nu am vazut pe nimeni sa se urce cu echipamentul adecvat si sunt curioasa ce reactii o sa apara atunci cand unul din copiii mai „curajosi” o sa se accidenteze destul de grav. In plus, tot ansamblul in sine al parcului este o ruina, cu exceptia terenului de fotbal si a terenurilor de baschet. Se pune astfel intrebarea : imaginea orasului chiar se va schimba in „bine” datorita panoului de alpinism improvizat?

 3. 🙂 dar pozele cu primăretele..sunt..de comă…mai de râs decât acțiunea aia din pădure…unde împărțea diplome și ustensile de futut banii publici:)) Cel mai..mic mic/mare..cel mai zemos..cea mai suculentă friptură..luată de primar în gură:)) Sandu..ăsta…zici că-i adolescent în devenire…așa de tembel se arată:)) O hamantă îi mai trebuie..de n o avea..că prea s a urcat ca …curca n crăci pe un perete de distrat copiii:)) O avea drăguță cu copchil:)))))))))) Huoooo PSD..lua v aș interesul în sex…că a ajuns spurcăciunea aia de MRU..șef la SIE…tu ți discursul și botul tău de șantajabil…domnule Neacșu…că tare prost ești… bre…șeful mamelucilor din camera deputaților:)) Cum dracului te o fi luat nina…chiar nu înțeleg…cu toată experiența mea în materie de femei:))))))))

 4. Newton a descoperit legea gravitatiei dupa ce un mar i-a cazut in cap. Stoica a luat la cunostinta de aceasta lege dupa ce a cucerit „inaltul” si-a dat cu c.rul de pamant de-a gaurit asfaltul..Acu, serios vorbind, e unul dintre putinele lucruri pozitive facute de primar: a reusit sa ne amuze.

 5. El e zamislit de fiinta aceea rea Sa faca in asta lume viata grea Dar pentru asta el nu e vinovat Natura e de vina ca a lasat sa se nasca asemenea jivina Si cei ce l-au votat cu toti sint vinovati

  1. @ gion Vezi că l-am votat și io…că fu cu useleala….și nu-i jivină, e doar sfătuit rău….e zăpăceală mare în tot psdul și consilierii de imagine papă lovelele degeaba:))

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *