Cutiuţa cu surprize, pentru vacanţă!

Distribuie articolul:

Centrul Cultural „Ionel Perlea” Ialomiţa, Organizaţia Judeţeană de Cruce Roşie și doamna  Stela Oancea în calitate de voluntar, organizează o campanie de donaţii pentru copiii din familii numeroase şi cu posibilităţi financiare reduse. „Cutiuţa cu surprize” poate fi confecţionată manual, iar darurile oferite pot fi obiecte de petrecere a timpului liber, de la creioane de colorat şi jocuri până la cărţi de poveşti sau lucrări din colecţia literaturii pentru copii. Obligatoriu, darul va fi însoţit de un mesaj pentru cel care îl primeşte.

Autorii celor mai frumoase mesaje, dar şi realizatorii celor mai ingenioase cutiuţe cu surprize vor fi premiaţi de Centrul Cultural Ionel Perlea Ialomiţa.

Cutiuţele cu surprize vor fi strânse în perioada 01- 15 iunie la sediul Centrului CulturalIonel Perlea din Slobozia, Bulevardul Matei Basarab, nr.26.Beneficiarii darurilor vor fi stabiliţi şi comunicaţi prin intermediul OrganizaţieiJudeţene de Cruce Roşie, iar câştigătorii premiilor anunţaţi pe paginile de facebook ale partenerilor, la încheierea campaniei.


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *