Victor Moraru se laudă cu stocurile Spitalului de Urgenţă din Slobozia

Distribuie articolul:

După ce zilele trecute a anunţat că graţie preocupărilor lui şi ale echipei cu care „operează” (ca să ne păstrăm în sfera medical-politică, zic!) în plan politico-administrativ, a asigurat cazarea pentru 70 de cadre medicale de la Spitalul pe care-l patronează instituţional, Victor Moraru – preşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa „dă de pământ” cu cei care au îndrăznit să poarte grija cadrelor medicale din Spitalul de Urgenţă Slobozia, adică acei medici, asistente, brancardieri, infirmiere, şoferi pe Ambulanţă, într-un cuvânt, eroii care, în plină pandemie, se luptă cu cazurile de pacienţi infectaţi cu SARCCOV2, adică bolnavi de COVID – 19, zis şi coronavirus. Cum noi, cei de la ziarul Ştirea am decis încă de la începutul stării de urgenţă să nu publicăm articole alarmiste, nu ne simţim deloc vizaţi de admonestarea domnului Moraru. Nici nu ne interesează către cine „bate apropouri” domnia-sa! Nici măcar nu simţim acut nevoia profesională de a publica „lauda de sine” la care a recurs, cel mai probabil, vrând să se dea mare şi să pluseze la „impresia artistică”. Căci, având slujitori „câtă frunză, câtă iarbă” care să-i facă tot felul de „chestii” pe calculator, una-două îl vezi pe Moraru postând acest gen de postere/afişe, în care el apare ca fiind cel măreţ, cel dârz, cel ce merită reales…!

Sponsorii, ce să mai înţeleagă, monşer?

Taman când se urniseră nişte „oameni de bine” şi începuseră unii să trimită către UPU şi Ambulanţa din cadrul Spitalului de Urgenţă din Slobozia, una, alta, dintre acele „materiale” (echipamente/ dezinfectacţi) despre care auziseră că s-ar putea să ducă lipsă cadrele medicale, dacă nu momentan, măcar peste un timp, uite că li se spune frust(rant) : „ la loc comanda!”. Altfel cum credeţi că ar putea înţelege sponsorii aceste vorbe (spuse „la supărare”, dar spuse!) demne de luat aminte, cică? „ Spitalul Județean de Urgență Ialomița are stocuri de materiale de protecție. Am tot văzut că circulă în spațiul public diverse ”opinii” care încearcă să acrediteze ideea falsă că Spitalul Județean de Urgență Slobozia nu dispune de echipamente de protecție, că medicii sunt descoperiți în fața luptei împotriva coronavirusului. M-am gândit că cea mai bună soluție pentru a spulbera astfel de fake news este să public o serie de fotografii care să demonstreze adevărul. Minciunile de acest fel, menite să-mi facă rău mie sau conducerii spitalului județean, reușesc să lovească în încrederea cetățenilor județului nostru (atât de importantă în situație de criză), care sunt dezinformați prin astfel de informații false, și asta nu pot accepta.
Prin urmare, DOVEZILE pe care le aduc, cutiile cu materiale medicale de protecție (a se vedea imaginea de mai jos), sunt mai puternice decât VORBELE lor. ”. Aşadar, după cum se poate observa în fotografiile atât de artistic „înmănunchiate” într-o asemenea poz(n)ă politicianistă, unitatea spitalicească care funcţionează sub patronajul financiar al Consiliului Judeţean Ialomiţa, are tot ce-i trebuie pentru a lupta cu coronavirusul. (n.red. de n-aş şti că „a picat Ceuşescu”, mai că aş zice că se-aud aplauze puternice, se scandează: MORARU PSD, ura, ura, uraaa! )

 


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *