Tinerii din Slobozia au deprins şi acest exerciţiu democratic…

Distribuie articolul:

În ziarul Ştirea aţi citit despre 2nenorocirea care s-a abătut peste cel puţin 200 de familii, din Bucureşti şi din ţară.
De ce a trebui să moară, arşi de vii, cei 32 de tineri, în acea nenorocită noapte, acolo, în Clubul „ 3COLECTIV”, pentru ca tinerii din ziua de azi să înveţe să ceară să fie ascultaţi de către autorităţi? Lecţia despre ce pot face şi ei, tinerii, într-o societate bazată pe democraţie, este una grea, ea cuprinzând multe date şi statistici, multe nume şi tot atâtea nume de alint. Căci ce părinte şi care iubit(ă) nu-şi alintă puiul sau ,,jumătatea lui/ei, nu?
Este o întrebare la care mulţi aşteptăm un răspuns. Un răspuns au10 căutat să afle şi tinerii din municipiul Slobozia, judeţul Ialomiţa.
Aşa că, pe reţelele de socializare, băieţii şi fetele din municipiul-reşedinţă de judeţ s-au îndemnat să se adune – şi ei, ca bucureştenii – pentru a-i comemora pe tinerii care-au pierit în focul acela…
Şi iată-i ,,ieşiţi în stradă”! De-această dată, fără a revendica, ci doar cu lumânări, cu flori, cu ochii imaginând neşansa de-a trăi a celor de-o seamă cu ei…
(I.G.)


Distribuie articolul:

One thought on “Tinerii din Slobozia au deprins şi acest exerciţiu democratic…

  1. sunt mandra sa aflu ca un slobozean care mi-a fost si coleg de scoala este unul din liderii protestelor pasnice ale tinerilor studenti din Bucuresti. bravo Vlad felicitari esti un lider si sa ajungi un om important.
    aici veti gasi informatiile despre Vlad : http://thepoliticalscienceclub.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *