Subprefectul de Ialomiţa – înlocuită cu viceprimarul din Feteşti

Distribuie articolul:

Guvernanţii PSD + ALDE şi-au îndreptat privirile piezişe şi către locurile secunde ale Administraţiei Publice de talie judeţeană şi locală. O altă dovadă stă chiar în înlocuirea doamnei subprefect Toniţa MANEA cu o doamnă, pe numele ei Silica Vali Tudor,  despre care zău dacă ştiam că a fost numită (viceprimarii se cam numesc, nu se aleg decât de către ai lor, de-acolo, din Consiliu!) numărul doi în UAT Feteşti.

 Propunerea de numire a doamnei Silica şi, pe cale de consecinţă, de revocare din funcţie a doamnei subprefect Manea,subprefect Silica Tudor a venit din partea premierului Viorica Vasilica Dăncilă.

Cine-i doamna Silica Vali Tudor şi ce o recomandă să fie ea subprefect? Răspunsul cel mai la îndemână vine din apartenenţa ’mneaei la Organizaţia PSD Ialomiţa. Şi nu de ieri, de-alaltăieri, ci din „vremuri imemoriabile”, de pe când era consilier judeţean şi făcea figuri prin şedinţele ordinare! Îmi fac mea culpa recunoscând că nu ştiu ce altceva o recomandă pe această duduie ca să îndeplinească o funcţie. Nu că această funcţie ar presupune cine ştie ce pregătire profesională, şi nu decât una ideologică! Şi nu că pe doamna Manea n-ar fi recomandat-o partidul din care face parte…măcar soţul domniei-sale! Sigur că auzind bârfele despre cearta dintre doamna viceprimar Silica şi domnul primar Gafiţoi, mulţi zâmbesc în colţul gurii, puţini lăcrimează în colţul ochilor, şi doar unii – aşa ca noi! –  văd „cu ochii minţii” şi, desigur, dincolo de aparenţe! Ce lasă în urma sa doamna viceprimar, numai primarul poate să ne spună. La „realizările măreţe” ce-i poartă amprenta ne referim, desigur, ştiut fiind că pecetea pe realizări aparţine, în fapt, primarului care este! Ce face acum că a fost debarcată din Subprefect doamna Maneacalitatea de înalt funcţionar, doamna Toniţa Manea?

Ce să facă? Ce-a făcut şi înainte de a ocupa cabinetul nr. 2 din Prefectura judeţului Ialomiţa: se va întoarce la Casa de Pensii a judeţului Ialomiţa. Ce va face doamna Silica în funcţia de subprefect? Un lucru ştim sigur, şi.anume că nu o să-i „stea în coastă” prefectului Gigi Petre. Decât dacă – Doamne fereşte! – de-ALDE şi alţi PSD-işti se vor despărţi ca…altădată liberalii şi democraţii din USL !     


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *