Soţul doamnei subprefect (nu) se abţine!

Distribuie articolul:

Gigi Manea este consilier judeţean. Doamna Manea este subprefectul judeţului Ialomiţa. Domnul Manea este membru de nădejde al Partidului Naţional Liberal.

Cum se simte subiectul acestui articolul, în aceste poziţii avantajoase? Şi n-am amintit şi că ani de-a rândul, Gigi Manea a fost consilier local al municipiului Slobozia…Dar, să intrăm în fondul problemei şi să vă spunem că, după ce-a transpirat (dar tot n-a slăbit!) în campaniile electorale de-acum un an, acum când este ditamai consilierul judeţean şi, din această poziţie a trebuit să voteze oarece alocaţii bugetare pentru primăriile din judeţ, gigi manea campaniestimabilul a zis PAS.

În cauză a fost Hotărârea Consiliului Judeţean privind repartizarea pe localităţi a unor sume defalcate din unele venituri ale bugetului de stat, pe anul 2017. Sume stipulate în HCJI înseamnă 6.736.000 lei + 5.006.000 lei + 9.993.000 lei. Adică, valori financiar-contabile, nu glumă! Chit că se împart la majoritatea celor 66 U.A.T, adică Primării! Într-un viitor articol, vă vom şi spune cât a primit fiecare primărie şi pentru ce anume! Revenim la domnul Manea. Pentru că trebuia să-şi anunţe intenţia de a nu vota, domnul Gigi Manea a ridicat mâna şi a comunicat conducerii CJI şi colegilor, că el nu-şi exercită votul. Niciunul dintre colegi nu a întrebat de ce, deoarece toţi au ştiut şi au şi înţeles…ceea ce mulţi cetăţeni nu ştiu, iar unii nici nu vor să înţeleagă! Şi-anume, că domnul Gigi Manea, consilier judeţean şi soţul doamnei subprefect face afaceri cu Primăriile din judeţ. Pe cale de consecinţă, sigur că ’mnealui nici n-avea voie să voteze! Nu ştim cu câte primării au tot făcut afaceri alea trei firme la care musiu Gigi Manea este acţionar. Ba chiar, la una, este Asociat Unic. Vorbim despre SC Service Info Protect SRL. Şi nu ştim nici de ce nu se abţine domnul Manea să facă afaceri dacă tot face politică! În schimb, ştim că onor consilierul judeţean este extrem de solicitat. Domnia-sa face parte şi din AGA a nu mai puţin de 4 (patru) Societăţi Comerciale aflate-n subordinea Consiliului Local al municipiului Slobozia. Că dacă omul a ştiut „să-şi lase loc de bună-ziua” pe unde-a trecut, adică prin Consiliul Local al municipiului Slobozia, doar n-aţi vrea să mai cedeze din obligaţiile ce-i revin, nu? Căci, consilierul-patron zice (în declaraţia de avere), că din exercitarea atâtor funcţii a obţinut zero beneficii…!  Şi ce dacă nu puţini sunt patronii care au afaceri în acelaşi domeniu, al construcţiilor, şi care ne spun că nu li se pare corect ceea ce se întâmplă; şi-anume această INTERDEPENDENŢĂ, ce se poate considera ca fiind cel puţin imorală, deoarece se săvârşeşte între politicienii care împart bugetul, şi primarii care stau cu mâna întinsă către aceiaşi politicieni cu care fac lucrările alea? Atâta timp cât toată treaba (urât mirositoare a supraevaluare şi a parandărăt, spun unii, cârcotaşi, desigur!) se petrece într-un cadru legal, domnul Gigi Manea nici nu-şi face gânduri negre despre incompatibilitate sau alte „prostii” de-astea, de-ale presei care vede şi dincolo de aparenţe…!


Distribuie articolul:

3 thoughts on “Soţul doamnei subprefect (nu) se abţine!

  1. Farfuridi Take Cum dracului a ajuns acest personaj consilier judetean al PNL ? Sa le fie rusine liberalilor care au avut curajul sa il sustina pentru acesta functie ! Pana mai ieri a fost consilier local al Municipiului Slobozia din partea PDL (mai bine zis din partea PSD) cand era era vorba sa se voteze alocari de bani pentru lucrari de reparatii, intretineri sau noi constructii in Municipiul Slobozia acest vota alaturi de PSD s-au se abtinea in situatia in care opozitia vota contra. Sa ne spuna Manea cate contracte a avut cu Primaria Slobozia sau cu alte primarii din judet cat a facut parte din consiliul local. Nu credeti domnilor ca este incompatibilitate in ceece se s-a intamplat si se intampla. Cum credeti ca rezista doamna Tonita care a reusit sa isi picteze un ditamai dosar penal de abuz in serviciu ? Va descriu eu ! In consiliul judetean Manea este copil cuminte, certat de PSD, nu este in stare sa scoata un cuvand avand interese commune cu acestia. In fata dl. presedinte Moraru este evlavios si supus, daca face o miscare explodeaza dosarul penal al sotiei sale. Vor iesi la iveala afacerile incheiate de acesta cu statu, Totusi sa ne scrieti si noua o lista cu primariile cu care a-ti incheiat contracte. In decursul anului 2016 Manea batea pe la usile PSD sa fie primit inapoi, corect zic eu, sandele galben nu se face. In fata liderilor PSD si-a denigrat colegii de partid, mai ales pe deputatul Tinel ex: Lasa ma, astia este niste prosit si in privinta lu Tinel nu este o problema, el pleaca si vine, eu contez aici, am aparut eu sa va zic ceva la adresa voastra. Concluzionand, sa se sesizeze cine trebuie si presa sa mai scotoceasca si va fi placut surprinsa de ceeace va descoperi. Liberalii s-au dus pe apa sambetei cu un asemenea personaj in frunte. A plecat Martin, a venit Manea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *