Secretarul CJI semnează „ca… primarul”

Distribuie articolul:

secretar CJIConsiliul Judeţean Ialomiţa aduce în atenţia publică un proiect de Hotărâre privind aprobarea documentaţiei de atribuire şi numirea comisiei de evaluare a ofertelor ce se aşteaptă a fi depuse, în vederea obţinerii lucrării de „ Reabilitare drum judeţean DJ 306A Ciochina – Crunţi, pe o lungime de vreo 8 km.
Nu este prima dată când scriu că, mai ales în ceea ce priveşte documentaţia tehnică, SF-urile, se tastează copy paste, sumele de bani încasaţi pe documentaţie fiind nejustificat de mari, dacă e să le raportăm la volumul de muncă al proiectanţilor. Dar este prima dată când manevra prin care se aşează copiuţele în raportările oficiale ajunge să îngreţoşeze prin felul în care a fost de-a dreptul siluită prin însăşi semnătura lui Ionescu Adrian , cel care îndeplineşte funcţia de secretar (jurist) al Consiliului Judeţean Ialomiţa.
În fapt, proiectul de Hotărâre cuprinde ÎNCĂ un articol, pe lângă cel în care se stipulează ce şi cum cu DJ Ciochina – Crunţi. Vrând să aflu ce e cu articolul 2 (1) ce apare în proiectul de Hotărâre, l-am sunat pe domnul Vâlcan – şeful Direcţiei Achiziţii şi Patrimoniu, din cadrul CJI. Cum nu puteam avea bănuiala că, intenţionat, s-a strecurat „pe şest” această a doua documentaţie, sigur că m-am gândit că unul sau mai mulţi funcţionari (i)responsabili a/au greşit. Şi-această bănuială s-a transformat în certitudine atunci când domnul Vâlcan a recunoscut că, din greşeală, cineva, un funcţionar, a preluat cu copy paste dintr-un alt proiect de Hotărâre vizând alt drum judeţean, iar cine trebuia să verifice nu a verificat, a semnat, şi-aşa s-a ajuns în această situaţie pe care, la drept vorbind, nu mulţi ar fi putut să o sesizeze, nu mulţi fiind atât de scrupuloşi ca noi, cei de la ziarul Ştirea. Cum de a semnat Adrian Ionescu, fără ca să citească? Iată aceasta-i întrebarea pe care nu mai avea nici un rost să mă obosesc să i-o adresez tânărului, eu ştiindu-l cât este de arogant şi chiar secretar CJI elimpertinent în a „o da cotită” şi, mai ales, în a se considera un bun profesionist…Nu ştiţi cine este Adrian Ionescu? Este unul dintre junii pe care, de ani de zile, îi vedem crescând – mai ales politic, desigur! – pe lângă preşedintele Silvian Ciupercă. Adrian Ionescu se poate lauda că a fost preşedintele Fundaţiei „Ialomiţa 2000”, că a fost trezorier şi membru în Comitetul Executiv al PSD Ialomiţa, prim-vicepreşedinte al tineretului social democrat ialomiţean (TSD Ialomiţa), membru în Consiliul Naţional al TSD, membru ATOP, dar şi că a fost directorul adjunct al ITM şi chiar broker de asigurări, prin târg bârfindu-se că multe asigurări s-au datorat funcţiilor lui…
Vă întrebaţi, probabil, cum poate unul atât de tânăr să aibă atât de multe funcţii? Păi, când stai de-a dreapta „tătucului” Ciupercă, toate-s simplu de călărit! La funcţiile politico-administrative mă refer, desigur! Fiindcă această buclucaşă lucrare abia e la stadiul de proiect, rămâne să revenim pe subiect pentru a vă ţine la curent cu ce bani urmează a se cheltui…
IONICA GHINEA

La încheierea ediţiei, precizare.
Imediat după apariţia, în format online a acestui articol, cine credeţi că m-a sunat? Aţi ghicit; Adrian Ionescu. Că, cică, n-am dreptate…, că el s-a aflat în concediu şi că altcineva a pus „pentru” semnând sub numele lui…Mai e nevoie să vă spun că asta dovedeşte câtă dreptate am atunci când spun că băiatul este mândru ca o fată mare pe care o mănâncă în creştetul capului să ajungă mai repede mare doamnă? Pe înţelesul lui Ionescu, am să spun că un adevărat profesionist şi-ar fi sancţionat subordonatul pentru ca altă dată să nu mai repete greşeala de a copia, şi-abia pe urmă, poate, ar fi sugerat jurnalistului alt titlu…Căci, cică, titlul l-a deranjat cel mai tare. Ca să vedeţi, ce percepţie!


Distribuie articolul:

10 thoughts on “Secretarul CJI semnează „ca… primarul”

 1. Nu trebuie să ne opunem avansării tinerilor, numai că acestea ar trebui să fie făcute pe criterii profesionale şi, nu în ultimul rând, morale. După câte îl cunosc,este un tip mult prea arogant pentru vârsta şi valoarea sa. Dacă ar fi după mine, n-aş numi într-o funcţie importantă pe cineva, decât în urma unor perforanţe profesionale, nu politice, dacă lipirea afişelor poate fi alăturată unei performanţe politice. Se pare că da. În cazul acestui tânăr, cred că ucenicia pe lângă Marian Bălan, Cornel Vasile şi, iată, Silvian Ciupercă, a fost de bun augur.Pentru el, desigur. Dacă ar fi mai puţin „important”, ar fi mai plăcut privirii şi discuţiei.

 2. Dragă Ioană…io n am găsit ce presupune art2(1)..poate doar că-i din alt Sf d ăsta, cum e și individul din poză..ăsta ..de râdeau și prietenii lui..că ..nu duce la băute..și-l cazează femeia pe preș.la ușă..că dânsa iubește animalele..virile și bipede:))))))))))Ăsta-i secretarul județului…că mă piș..de râs…nu se poate..păi era un securist…despre care zicea Niki..că fu torționar și l bătu peste testicole:) Ce ți e și cu fesenismul ăsta…doar oameni de valoare produce:))Aoleu..mor de râs..:))Fetiță ajunge ăsta…dacă pierde Ponta alegerile:))

 3. Daaaa.. felicitări , doamnă dragă..că le meritați..documentarea e bună..conține multă muncă …sursa nu contează..că încasează, ”suge la două mă sa”:)Să vezi acum futai pe consilierii secretarului.ce semnează ca prostul, nu ca primarul:)))))))))Daa..s a spart frontul.))

 4. De ce s-ar fi simtit jignit acest ins ‘important’cand a fost comparat cu un primar, sa zicem, A. Stoica, primarul Sloboziei si,culmea, coleg de partid? Ce conotatie negativa ar putea da numelui de primar, stralucitul edil al urbei noastre(cu stampila lui buclucasa)?

 5. Baiatul e varza. Mananca bataie de la sotia lui. S-a dedulcit la o tanti de la protectia copilului si a iesit un mare scandalau despre care cunoaste si dl. presedinte dar a pus batista pe tambal. Este in stare de incompatibilitate cu functia detinuta, puteti verifica.

 6. Nuu, nu comparația cu un primar l-a deranjat..ci punctele de suspensie!! Probabil că le înlocuiește cu un nume. în viziunea lui..nu înțelege că prin punctele de suspensie..întru gândirea șugubeață a ziaristului ..ar fi putut fi după” proasta-n târg”, o expresie, vorbă populară în același sens cu” ca…primarul”:))Dar bine..doamna Ghinea ar trebui să-i dea un nume de primar..adică Costică..că păsărică nu fu primar, fu mediatorul lui Tedy..și coleg de școală cu Costică:))..sau pun io ,Gabi Ionașcu))..și adaugă și SORIN ceva:))

 7. Cine-i cunoaşte consoarta-mardeiaş, să-i spună să-l atingă mai des, poate
  se dezmeticeşte. Abia acum mi-am dat seama de unde vine aroganţa , şi mi-e milă. Se umflă şe el în pene la cine-i ţine, că acasă …

 8. Individul psd adrian ionescu sa ne spuna cine a semnat pentru el! @SORIN: trebuie sa ne opunem avansarii dobitocilor psd, fie ei tineri sau batrani!

 9. De câte ori îmi îngădui iluzia că voi apuca să trăiesc măcar un an, măcar o zi în altă Românie decât Republica Socialistă România, au grijă urmaşii lui Ceauşescu, psd-istii, să mă trezească cu un ghiont în cap.
  Statele Unite criticau dur în anii `80 regimul comunist din România pentru încălcarea sistematică a drepturilor omului.ceauşescu a răspuns cu renunţarea trufaşă la Clauza naţiunii celei mai favorizate, înainte ca americanii să ne-o retragă. Dă-i dracului de imperialişti, cu poporul meu fac ce vreau eu!

  ponta plagiatorul nu încalcă drepturile omului. Dimpotrivă, el îi mai dăruieşte încă unul: dreptul omului de a fi curvă.

  Când s-a inventat cuvântul traseist, în vara anului 2000, scriam despre cazul unui politician care schimbase trei partide într-un timp record, cerând de fiecare dată o maşină mai scumpă şi o funcţie pe măsură. Fireşte, m-am inspirat din femininul traseistă, femelă care iese la drumul mare pentru a presta sex în serie pe bani. Sau, pentru corectitudine politică, un mascul care face acelaşi lucru.

  În ambele situaţii e vorba de sentimente esenţiale pentru fiinţa umană, dragostea şi opţiunea politică, pe care traseismul le batjocoreşte până la desfiinţare. Porcul ponta face o ofertă clară primarilor: aţi fost la putere, aţi ajuns în opoziţie, veniţi la psd ca să fiţi din nou la putere. Prin lege, prin legea pe care o fac eu, aveţi dreptul să n-aveţi principii, să n-aveţi caracter, să fiţi scutiţi de ruşine. Adică să fiţi ca mine, premierul României, mâine, cu ajutorul vostru, preşedinte.

  Ca şi lui ceauşescu, puţin îi pasă lui ponta de proteste. Ca şi lui ceauşescu, puţin îi pasă de ce zice Washingtonul cu privire la acest act de cherem antidemocratic. E posibilă dictatura în democraţie? Bineînţeles, acum e rândul lui Ponta să ne arate cum se face. Şi sunt prea vechi că să mai cred că îl vor putea opri câţiva jurnalişti sau opoziţia.

  Singura forţă care i-ar putea stă în cale este America. Ambasada SUA îşi manifestă îngrijorarea faţă de actul arbitrar, autocratic al guvernului în prag de alegeri prezidenţiale. E puţin.

  La această ticăloşie de tip totalitar, precum şi la cele care urmează cât de curând, America ar trebui să reacţioneze cu o premieră: să propună excluderea României din NATO, lăsându-ne românaşi liberi şi independenţi sub ponta, cum eram sub ceauşescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *