„ ŞCOALA ŞI VIAŢA”

Distribuie articolul:

* Simpozionul naţional desfăşurat sub acest generic a ajuns la cea de-a XXIV-a ediţie şi, de la an la an, constatăm că acţiunea se bucură de şi mai mare succes.
 Vineri, 7 iunie 2013, sala de festivităţi a Centrului Cultural „Ionel Perlea” s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru cadrele didactice care-au răspuns invitaţiei organizatorilor, organizatori care, aşa cum era de aşteptat trebuiau să fie din mijlocul breslei dascălilor.

Distribuie articolul:

One thought on “„ ŞCOALA ŞI VIAŢA”

  1. Felicitări sub-Prefectului care ne îndeamnă să nu mai învăţăm carte şi să ne apucăm de Agricultură, care este ocupaţia principală a judeţului şi nu mai are cine să meargă la sapă şi să conducă tractorul, cei bătrâni acupându-se cu berea şi beneficiind de ajutoare sociale. Ciudat este faptul că dascălii din sală au fost de acord cu acesta şi l-au aplaudat la scenă deschisă. Ce să-i faci, judeţ ROŞU, plin de Comunişti, cărora le plac oamnenii proşti ca să-i pot conduce ei cum vor… Copii se mai pot pregăti şi pe plan cultural, precum se poate vedea din imagini, pentru a se bucura conducerea judeţului, la manifestări cultural educative. Trăiască USL ŞI SPOR LA TREABĂ. Cine are treabă…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.