„ ŞCOALA ŞI VIAŢA”

Distribuie articolul:

* Simpozionul naţional desfăşurat sub acest generic a ajuns la cea de-a XXIV-a ediţie şi, de la an la an, constatăm că acţiunea se bucură de şi mai mare succes.
 Vineri, 7 iunie 2013, sala de festivităţi a Centrului Cultural „Ionel Perlea” s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru cadrele didactice care-au răspuns invitaţiei organizatorilor, organizatori care, aşa cum era de aşteptat trebuiau să fie din mijlocul breslei dascălilor.

Distribuie articolul:

One thought on “„ ŞCOALA ŞI VIAŢA”

  1. Felicitări sub-Prefectului care ne îndeamnă să nu mai învăţăm carte şi să ne apucăm de Agricultură, care este ocupaţia principală a judeţului şi nu mai are cine să meargă la sapă şi să conducă tractorul, cei bătrâni acupându-se cu berea şi beneficiind de ajutoare sociale. Ciudat este faptul că dascălii din sală au fost de acord cu acesta şi l-au aplaudat la scenă deschisă. Ce să-i faci, judeţ ROŞU, plin de Comunişti, cărora le plac oamnenii proşti ca să-i pot conduce ei cum vor… Copii se mai pot pregăti şi pe plan cultural, precum se poate vedea din imagini, pentru a se bucura conducerea judeţului, la manifestări cultural educative. Trăiască USL ŞI SPOR LA TREABĂ. Cine are treabă…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *