RAJA adoptă măsuri preventive în situația epidemiei de coronavirus

Distribuie articolul:

În contextul răspândirii infecției cu Coronavirus – COVID – 19 la nivel internațional, dar și național, RAJA S.A. a luat încă din data de 26 februarie 2020 măsuri pentru a asigura continuitatea serviciului și funcționarea sistemului de alimentare cu apă și de canalizare în condiții de siguranță. Astfel, prin decizia bordului director, a fost constituită Comisia pentru implementarea măsurilor de prevenire a răspândirii și de intervenție în cazul infecției cu virusul CORONAVIRUS COVID – 19.

Membrii comisiei acționează coordonat în vederea asigurării unor măsuri optime  de prevenție și control a situației în întreaga arie de operare a societății. De asemenea, toți salariații RAJA S.A. au fost informați privind regulile de bază și măsurile de autoprotecție în contextul prevenirii îmbolnăvirii cu COVID – 19. Totodată, în toate punctele de lucru s-au luat măsurile de igienizare și dotare corespunzătoare cu materiale specifice și soluții dezinfectante.

Având în vedere deciziile luate de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență  privind evoluția infecției cu Coronavirus – COVID-19, la nivelul RAJA SA a fost întocmit  Planul specific de continuitate în situaţia unei epidemii. Acesta prevede masuri clare pentru coordonarea activității, masuri necesare pentru a asigura furnizarea apei potabile și a serviciilor de canalizare, fără discontinuitate sau cu întreruperi minime, către consumatori, în cazul unei epidemii.

Pentru angajații societății care vin în contact direct cu clientul se aplică măsurile impuse de organele competente prin planurile emise.

Totodată, rugăm toți abonații societății să încerce, pe cât posibil, să evite deplasările la punctele noastre de lucru, recomandându-le să se adreseze cu încredere personalului nostru la nr. de telefon 0241.924, pe adresa de e-mail raja1@rajac.ro sau pe site-ul societății, la adresa http://rajac.ro/contactati-ne/. Având în vedere responsabilitatea privind serviciul vital de alimentare cu apă, asigurăm toți consumatorii că RAJA SA a luat toate măsurile necesare pentru continuitatea serviciilor furnizate în condiții de siguranță.

(Biroul de Presă)

 


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *