PSD, mult mai „roşu” decât PCR. Activiştii, cu mult mai mult „negru-n cerul gurii”…

Distribuie articolul:

Miercuri, 28 martie 2013, strâns uniţi în jurul domnului (fost tovarăş, mai mult ca sigur!) Vasile Silvian Ciupercă, PSD-işti din tot judeţul şi-au „adus aportul” la realegerea „celui mai iubit” fiu al oraşului Ţăndărei şi, prin natura funcţiei de partid şi de stat, a „celui mai iubit” preşedinte dintre toţi preşedinţii Organizaţiei Judeţene a PSD Ialomiţa. În sala recent renovată a fostului Cinematograf „23 August” venit-au primari, viceprimari, consilieri locali, activişti (ne)retribuiţi din rândul membrilor de partid, dar şi simpli simpatizanţi, cum le place unora să se declare, deşi toată lumea ştie că-s membri de partid. Doar că, din cauza faptului că „foncţia” nu le permite, nu li s-a eliberat şi carnetul roşu de partid, un carnet la fel de roşu… „ ca odinioară” cum se spune într-un spot publicitar!

Aşadar, într-o atmosferă tovărăşească, lucrările Conferinţei au început. Cum era de aşteptat, venerabilul preşedinte „a dat cuvântul” celor care-au avut sarcină de partid să pregătească materialele în care se raporta cu mândrie proletară „măreţele realizări înfăptuite de la alegerile precedente şi până-n prezent”…Au urcat pe scenă venerabilul  domn’ Minciu, au expus punctul de vedere şi latifundiarul Viorel Nica, şi primarul Corlău şi au însufleţit sala primarii comunei Movila, respectiv cel al comunei Gârbovi.  Cum era firesc, mulţi dintre cei înscrişi la cuvânt şi-au făcut autocritica, nu înainte de a critica „greaua moştenire” lăsată de PDL, atât de Organizaţia Ialomiţa, cea condusă de Marinică Cazacu, cât, mai ales, de PDL de talia naţională, cel condus de Emil Boc, cel condus de Traian Băsescu. Dintre toţi, cel mai sifilitic discurs l-a avut Otilia Dumitru – marea profesoară din fruntea Inspectoratului Şcolar al judeţului Ialomiţa. Atâta a răcnim „fomeia” în microfon, că mulţi dintre cei prezenţi s-au temut să nu-i plesnească, Doamne fereşte!, vreun neuron surescitat ce-şi dădea măsura putirinţei lui intelectuale în capul ei înfierbântat de idei politic(ianist)e. Cum „placa” o ştim cu toţii mult prea „zgâriată” de cât de mult a fost (ex)pusă, n-o să stau azi să redau, copiind de pe reportofon, ce-a fost la gura PSD-iştilor… Am să vă spun doar că, aşa cum era de aşteptat, Vasile Silvian Ciupercă a fost reales în funcţia de preşedinte al PSD Ialomiţa. Uuuurrrrraaaaa!!! (Aplauze puternice!)

IONICA GHINEA

P.S. Pentru a vă face o idee despre ce-a fost acolo, n-aveţi decât să urmăriţi de-acum încolo filmuleţele ce vor fi postate, începând de săptămâna următoare, pe site-ul www.ziarulstirea.ro. Acolo, în filmuleţele alea, o să-i vedeţi în toată splendoarea lor pe cei pe care cetăţenii acestui judeţ i-au ales ca să (NU) facă altceva decât gălăgie organizată.

 


Distribuie articolul:

7 thoughts on “PSD, mult mai „roşu” decât PCR. Activiştii, cu mult mai mult „negru-n cerul gurii”…

 1. Nu pot să nu remarc „poziţia” subprefectului în sală, de-a stânga prefectului de „dreapta”. Doamne, cine a ajuns să ne conducă! Oare spre ce?!

 2. Si ce te faci Sorine daca o da subprefectul de stinga pe sotia ta
  afara din Prefectura? Traiesti din 850 lei pe luna?

 3. …o caricatura de prefect, ce ,,de dreapta”? Termina dom-le cu prostiile, omul lui dan voiculescu, inculpatul-turnator, este cel mai jalnic prefect avut de Ialomita, care-i este pozitia privind apa ce-o beau slobozenii, oamenii mintiti din greu de stoica si acolitii sai usl? Toti participantii la conferinta trebuiau obligati sa bea cate un pahar de apa, apa adusa in bidoane si butoaie de la robinetul slobozeanului necunoscut!

 4. …Minciuna voastră v-a adus pe scenă,
  actori într-o politică obscenă.
  Şi-acum, că-i un prăpăd întreaga ţară,
  ia cereţi-vă puţintel, afară.
  Decât să vă trimită ţara noastră,
  mai bine mergeţi voi în mama voastră.
  Plecaţi de-aici, cu-o grabă funerară,
  şi nu albanizaţi această ţară .
  Băgaţi viteză, că vă trece anul
  şi s-a scurtat şi s-a-nvechit ciolanul.
  Şi ce vă pot eu spune la plecare
  decât lozinca lui Fănuş cel mare:
  Nenorociţilor, se rupe şnurul,
  „La muncă, la bătut ţăruşi cu curul!

  un Mars de la Adrian Paunescu

 5. Dacă mai e cineva care încă nu s-a prins că deciziile cu adevărat importante se iau nu la Guvern, ci la antena 3, e ori naiv, ori prost de-a dreptul. Exemplul cel mai recent, dar și cel mai relevant, este tămbălăul creat de numirea șefilor de Parchete. Îmboldit de la spate de europenii care vor răul României, plagiatorul ponta a slobozit un „Kövesi” timid ca posibil nume de șef al DNA. Și, imediat, mașinăria de flegme a antenei 3 a pornit la turație maximă, cu dana grecu într-o formă atât de bună, încât ar fi luat-o Pițurcă la națională dacă faulta cu piciorul și nu cu gura. Iar badea… mă rog, lui badea, n-ai ce să-i ceri.

  Cu o atitudine contrară personalității sale, ponta s-a ținut tare și n-a negat ipoteza Kövesi, chiar dacă vena pe de fruntea danei grecu era pe cale să redecoreze studioul.

  Iar azi, 2 aprilie, lui ponta mai că-i scapă confirmarea – Laura-Codruța Kövesi la DNA -, dar fără vlagă, printre voci multe și gălăgioase, nu era nimic sigur încă. antena 3 n-are nevoie însă de confirmare, cu chestii de-astea se ocupă ziariștii, nu ei, așa că au redeschis robinetul de bale. Ba au găsit chiar și niște protestatari în fața sediului CSM, pe care-i filma de la un metru distanță să pară mulți și pe care-i întreba, profesionist: „Nu-i așa că numirea doamnei Kövesi la DNA vă dezamăgește profund?”.

  După doar câteva minute în care a fost „tocat” de antena 3, ponta-psd a demonstrat că nu poate deține două ouă mai mult de două zile consecutive și s-a sucit. O să numească el un ministru al Justiției, care, la rândul său, va numi șefii de Parchete.

  Băi, dacă ăștia de la antena 3 sunt atât de șmecheri încât numesc ei pe cine vor și în ce funcții vor, atunci de ce naiba nu numesc ei un ministru al Transporturilor capabil să facă un rahat de autostradă până la Nădlac ca să emigrăm și noi civilizat, pe patru benzi?!

 6. @ mike Nu i lasa Ancuta,cea cu albi chiloti,sa faca autostrada ,sa scapam de hoti….De pleaca toti hotii,pe autostrada…pe proasta lu Basescu …cine o mai voteaza?….mike si cu mama prostilor..responsabili cu propaganda: davinciu scriitorul si virgil handralaul:))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *