PSD Ialomiţa şi-a lansat candidaţii în prezenţa lui Liviu Dragnea

Distribuie articolul:

În data de 18 mai 2016, PSD Ialomiţa şi-a lasat candidaţii în cursa electorală pentru judeţul Ialomiţa, în prezenţa preşedintelui PSD, Liviu Dragnea. Acesta le-a mulţumit celor prezenţi pentru susţinerea şi devotamentul de care dau dovadă, şi le-a promis că, dacă alegătorii îi vor vota pe oamenii de bază ai PSD Ialomiţa, nu vor fi dezamăgiţi. dragnea_liviu_nicolae
De asemenea Liviu Dragnea a mai spus că lupta pentru câştigarea alegerilor din vara acestui an este foarte acerbă, dar are încredere că domnul Victor Moraru, supranumit „locomotiva PSD Ialomiţa”, împreună cu colegii săi de partid, va câştiga alegerile. Totodată preşedintele PSD a mai afirmat că este încrezător în forţele PSD Ialomiţa şi crede că partidul pe care îl conduce va avea foarte mulţi reprezentaţi, în scaunele de primari ai localităţilor din judeţ. În urma prezentării făcute de deputatul Marian Neacsu, actualul chestor al camerei deputaţilor, a luat cuvântul primarul oraşului Amara, cel care a ocupat această funcţie încă din anul 2000, fiind „campion”, conform domnului Neacşu, la capitolul accesărilor de fonduri europene pentru dezvoltarea localităţii pe care o conduce. Victor Moraru a început prin a aduce în atenţia celor aflaţi în sală un filmuleţ la care a muncit împreună cu echipa sa din cadrul organizaţiei PSD Ialomiţa, în care afirma următoarele: „Dacă ceva îmi face plăcere, fac din tot sufletul! Nu știu cum să fac să mulțumesc pentru toate cîte mi-au fost oferite, iar prin comportamentul meu încerc să întorc oamenilor tot ce primesc…S-a împlinit ceea ce mi-au spus mereu părinții mei: Să nu furi, să nu minți și să muncești, pentru că viața te va așeza unde îți este locul! Mă consider mai norocos decît aș merita.” Apoi, sub îndrumarea sa, domnul Moraru a început prin a invita candidaţii pentru posturile de consilier judeţean, scena aglomerându-se într-o clipă.
D7K_4758Conform candidatului PSD pentru Primăria Slobozia, Adrian Mocioniu, prioritatea absolută pentru Slobozia este ocuparea parcului industrial cu firme care să desfășoare activități economice și să creeze locuri de muncă. De asemenea, domnul Mocioniu, are ca obiective reabilitarea Campusului Școlar de pe strada Nordului și transformarea acestuia într-un cămin pentru bătrîni, construirea unei creșe în Cartierul Gării Noi, construirea de locuințe pentru medici specialiști, înființarea unui centru pentru copiii cu autism într-o fostă centrală termică, reabilitată și amenajată de administrația locală. Printre proiectele pe care şi le-a propus spre a fi încununate cu succes, se mai numără şi finalizarea lucrărilor la Sala de Sport de la Școala 6 și la Grădinița din Pepinieră. În funcţie de cum se vor derula proiectele menţionate mai sus, Adrian Mocioniu crede că mai pot fi demarate şi alte proiecte, în plan secund, cum ar fi: construirea unei săli polivalente cu 1200 de locuri, amenajarea malului stîng al rîului Ialomița pentru activități de recreere, construirea unui al doilea pod peste Ialomița, suplimentarea numărului de locuri pentru parcare, realizarea unui sens giratoriu la ieșirea spre Constanța și Drajna, a unei noi variante de ocolire a orașului, modernizarea infrastructurii de transport public local, construirea unor piste de biciclete spre pădurea Peri și spre orașul Amara, transformarea unei centrale termice într-un centru multifuncțional pentru tineri, reabilitarea grădinii Cinemascop Ialomița pentru spectacole în aer liber și realizarea unui cămin cultural în Cartierul Bora. Vom reveni cu amănunte.


Distribuie articolul:

7 thoughts on “PSD Ialomiţa şi-a lansat candidaţii în prezenţa lui Liviu Dragnea

 1. Da, a fost o întrunire impresionantă…iar cele bune gânduri , ce au fost spuse de liderii PSD, sunt de bun simț…și realizabile! PSD IALOMIȚA , prin echipa propusă pentru a conduce administrația, ne-a arătat că a ascultat cererea societății civile…și uite că ne propune o echipă tânără și cu experiență, atât în cele probleme de administrație…dar și de viață! Votați candidații PSD, dragilor…și sigur n-o să aveți dezamăgiri!! Bine…n-o să fiți vreodată dezamăgiți de PSD…mai rău decât vreo..chestie…cu decepție din dragoste! 🙂 Na..io am iubit PNL…dar nu pot să nu văd că a ajuns o vuvuzelă șef..și candidat…un actor …bun de figurant…sau de recuzită în Las Hierbinți:)))))))))))

 2. penalul sef national impreuna cu penalul sef judetean. votati hotia oameni buni iar ei nu va vor dezamagi. :))

 3. Cu PSD romanii au prosperat, s-au marit salarii si pensii, s-au redeschis spitale. Cu alde Tinel va asteapta IAR recesiunea, stransul curelei, „reforme” etc. E simplu de ales.

  1. daca astia care conduc psd-ul sunt putini penali e de bine? nu-i culmea prostiei sa votezi hoti si pe urma sa te arati indignat ca te-au furat?

   1. ca bine zici nebunico:cazacu marinica, sava, turiga v, iar la scara mai mare udrea, videanu, ghe stefan , mai nou l orban. stii ce-i culmea? ca ne-au prostit ca e recesiune si tot ce s-a strans de la popor din taiere de salarii si pensii au furat ei.

    1. ma consolez cu ideea ca astia au terminat cu politica pe cand dragnea, ponta, geoana, nastase au tinut si tin de scaun cu dintii pana-n ultima clipa.

  2. nenea tinta jr. si-a asfaltat parcarea si zona ce acces in incinta premier pe bani publici. in deviz se va trece reparatii pe soseaua brailei. in timp ce tu primesti o majorare de 20 lei la salariu sau 15 lei la pensie, psd+pnl fura miliarde. practic ne vindem tara pentru 20-30 lei pe luna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *