PSD Ialomiţa merge pe mâna aceloraşi parlamentari: Mihăiţă Găină şi Marian Pavel

Distribuie articolul:

* 26 octombrie a anului de graţie 2016 este ziua în care Organizaţia judeţeană a PSD a depus dosarele candidaţilor care intră în cursa electorală pentru alegerile parlamentare ce se vor desfăşura în data de 11 decembrie a.c. Începând cu ora 10:30, la sediul Prefecturii judeţului Ialomiţa, membrii marcanţi ai PSD au fost alături de colegii lor care se vor (z)bate să ajungă psd-ialomita-candidati-2senatori sau deputaţi în Parlamentul României. 

Acum că deputatul Marian Neacşu nu mai poate candida pe listele pentru alegerile parlamentare, iar „lupii tineri” nu au loc de „dulăi”, după o analiză care, nu mă îndoiesc, a avut loc în cadrul şedinţelor BPJ, s-a concluzionat, probabil, că notorietatea este cel mai bun ingredient ce-ar trebui amestecat cu mierea vorbelor ce urmează a fi rostite în campania electotrală. Sigur că ştiu şi eu că notorietatea celor doi ce realmente au şanse, nu-i tot aşa de mare ca notorietatea domnului Neacşu! Dar, la fel de bine ştiu şi că domnul Neacşu, mai ales pentru că este şi preşedintele Organizaţiei Judeţene, va rămâne şi pe perioada acestei campanii „strategul” de bază al derulării acţiunilor şi declaraţiilor politice. Iată de ce, dintre toţi cei care au avut câte ceva de rostit în faţa presei invitată să imortalizeze momentul istoric, noi am decis să-l alegem doar pe dânsul întru popularizarea sentimentului ce a animat Organizaţia în momentul depunerii candidaturilor. „ …Vreau să vă spun, cu titlu personal, că a fost momentul cel mai emoţionant pe care l-am trecut, până acum, în viaţa mea publică şi politică. Am avut emoţii mult maipsd-ialomita-alegeri-fb mari decât atunci când mi-am depus propria mea candidatură. Răspunderea acum este mult mai mare. Dacă atunci răspundeam pentru mine şi pentru faptele mele, acum sunt convins că răspund şi pentru faptele colegilor mei, pe care i-am propus.  (…) Sunt convins că împlinesc o datorie de onoare, faţă de mine, faţă de colegii mei, faţă de ialomiţeni, venind cu cea mai responsabilă şi mai serioasă listă de candidaţi (…) Voi avea grijă ca, nu numai activitatea parlamentară să fie foarte importantă, ci şi activitatea de relaţionare cu cetăţenii, cu autorităţile locale, cu reprezentanţii noştri, dar şi cu ceilalţi de la toate partidele (…) Dacă reuşim să ne mobilizăm foarpsd-ialomita-alegeri-3te bine, şi dacă faptele noastre au reuşit şi vor reuşi să-i convingă pe ialomiţeni, poate reuşim să luăm chiar un mandat de deputat în plus. E vreau să mulţumesc primarilor care …”

Odată prezentate aceste declaraţii politice (pe care le puteţi auzi vizionând filmarea pe site-ul www.ziarulstirea.ro) simţindu-se achitaţi de „sarcina de partid” ce le-a fost încredinţată de ceilalţi membri şi simpatizanţi ai PSD, cei prezenţi la Biroul Electoral Judeţean au pornit înpsd-spre-sediuspre sediul PSD, locul unde, aşa cum se procedează în toate partidele, şi-aşa şi cum este firesc, dealtfel, cei mari s-au felicitat reciproc, iar cei mici şi-au luat angajamentul în faţa celor mari că vor face „şi pe mai departe, tot ce le stă în putinţă, în pricepere” astfel încât PSD să câştige măcar doi deputaţi şi un senator…


Distribuie articolul:

5 thoughts on “PSD Ialomiţa merge pe mâna aceloraşi parlamentari: Mihăiţă Găină şi Marian Pavel

 1. Da, frumos, doar că nu vor fi lăsați să guverneze. Acum, sistemul electoral e ca-n 2004…pe liste…și e clar că PSD câștigă alegerile, dar sistemul a pregătit bidonul, pe USR, ca să nu fie nevoie de vreo soluție imorală, ca-n 2004. 🙂 Dar dacă apucă ALDE să facă scor…sigur se rupe la negocieri.( bine, la ce are PSD pe liste prin alte județe, sigur trece Cioloș prin Parlament..și dacă ar avea PNL +USR cât face PSD)) Probabil o să ne aburească că ne-am dus vreo 60% la vot..adică aproape vreo 11 milioane de cetățeni:)))) Doar că-n 2004 alegerile erau cuplate..și contau și candidații la prezidențiale! O mizerie de hoție….patronată de servicii speciale, cum fu și la alegerile prezidențiale, când Joiannis a adunat vreo două milioane de voturi mai mult decât avu în primul tur. NU? Io văd că de vreo zece ani nu sunt alții ,printre inteligenți, mai buni decât Coldea, Predoiu, Pahonțu și Opriș:)))) Ce mizerie de stat a făcut Băsescu cu PD ul trecut peste noapte la PPE:)))))) Na…chiar dacă-s dezamăgit, la vot merg…și votez PSD…chiar și la Senat! Na..se repetă scenariile……ne-au fript la referendum…d-apoi acum, când tema de campanie e cu corupția și penalul, iar Joiannis începe ca Băsescu…cu vrăjeala zilnică…mai vine și ambasadorul SUA să-l ajute…și-i gata ciordeala:))))Hmm..mai e o variantă…ALDE nu face pragul..nici PRU…iar după redistribuire, degeaba face PSD 45%…și pun ăștia batista pe țambal( șefii partidelor) și-o pun de-un guven de uniune națională, că vor descoperi că-i toxic PMP:)))))) Dar dacă PSD vrea să arate că-i partid mare, vine cu-n candidat de PM…unul în stare să lupte cu mizeriile astea de trădători!! Astea fiind spuse, și știind că PSD nu pupă guvernarea, io-i votez pentru că-i bine să fie o forță în Parlament, capabilă să facă o schimbare prin Moțiune de cenzură…sau să coaguleze parlamentarii într-o suspendare a lui Joiannis, când o va lua razna guvernul lui Cioloș …și-ncepe iar cu furăciunile și trădarea! Altfel…pe ăștia, PNL, USR, PMP…nu văd pt ce i-am vota, dacă nu suntem membri în partidele lor!!Io văd că politica ăstora ce-și zic de dreapta…chiar n-are vreo treabă cu cetățenii și interesul național!

  1. Dovedeşti, încă o dată, ce om eşti, măi domnule Dănuţ Bala. Eşti un PSD-ist şi nimic mai mult ! Oameni ca tine nu au cum să fie credibili când blamează celelalte partide!! Comparativ cu mine, care – IATĂ – public şi activitatea PSD, dovedind că nu scriu/public pentru bani…În timp ce PSD-iştii tăi „toacă” miliarde pentru a plăti presa pupincuristă…Ai putea să vezi cât a cheltuit Primăria şi CJI, de exemplu, ca să aibă imagine bună în presa de…partid!

   1. 🙂 hai că ești culmea! Păi ai uitat că toată presa aia de dreapta nu-și plătește dările la stat, după ce au primit și banii( cu sacoșa) din furăciunile ăstora de dreapta? Nu știu dacă sumele alocate de ăștia de stânga, primari și șefi de instuții, sunt nesimțite…dar cred că-s legale. Altfel, sunt psdist, dacă votez cu ei …văzând că dreapta reprezintă ipocrizia și dăunează grav interesului național!Am tot votat dreapta și văd că am făcut-o degeaba! De fapt nici n-am avut și nu avem dreapta…ALDE e o anexă a PSD…iar mizeriile alea de PNL,USR și PMP numai politici de dreapta n-au, ci numai trădare, minciună și urmărirea intereselor personale, totul sub sloganul mincinos cu sprijinirea luptei anticorupție!

    1. Ce Dumnezeu tot amesteci presa locală cu cea centrală?? Eu vb de mine, de ziarul meu, de tine şi de PSD care NU ESTE DELOC ceea ce pretinzi tu c-ar fi şi, culmea, îmi pretinzi şi mie să consider la fel!!

 2. Mda, ne învârtim în jurul cozii. Tu te faci că nu înțelegi că eu îți apreciez ziarul, iar io mă fac că nu înțeleg că PSD ar fi cum spui tu, și nu-i zic răul mai mic, îi zic dădătorul de speranță:))) Altfel…PNL e o mizerie, o adunătură de trădători și slugi ipocrite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.