Propunerea PNL pentru unul dintre viceprimari la Slobozia: Gigi Manea

Distribuie articolul:

Dragoş Soare, preşedintele interimar al PNL Ialomiţa şi câştigătorul fotoliului de primar al municipiului reşedinţă de judeţ, a confirmat propunerea PNL pentru ocuparea funcţiei de viceprimar al oraşului: preşedintele PNL Slobozia, Gigi Manea. Rămas fără funcţii remunerate din bani publici de ceva timp, liberalul Manea, soţul Prefectului Toniţa Manea, aproape şi-a regăsit drumul spre succes graţie „locomotivei” PNL – Dragoş Soare, fiind la un pas de a bifa o nouă reuşită în cariera politică.

Consiliul Local decide viceprimarii

Întrebat fiind despre calculele matematice dar şi politice care s-au făcut până la acest moment şi previziunile despre cei doi viceprimari pentru următorii 4 ani, primarul Soare a afirmat că l-ar vrea în una dintre cele două funcţii de Vice pe Gigi Manea, colegul său de partid.

„În calitate de primar, ceea ce îmi pune la dispoziţie Consiliul Local prin vot, voi accepta. Dacă mâine Consiliul Local va vota un viceprimar de la PSD şi un viceprimar de la Pro România îi voi primi cu braţele deschise şi voi lucra foarte frumos cu ei. Nu ştiu cum vor lucra ei cu mine, dar eu ştiu cum voi lucra eu cu ei.”

Dragoş Soare, preşedintele interimar PNL Ialomiţa: „Nu eu sunt vinovat pentru carantină”

„Eu nu mă consider vinovat pentru perioada de carantină. Dar vă spun cu toată sinceritatea că am plătit acest preţ electoral. Nu este vina mea că rata infectărilor a crescut, că sistemul medical din Ialomiţa nu a putut susţine o rată de infectare mai mare, dar am decontat. Plecăm la un nou drum şi 2020 este un an care a încheiat patru ani de alegeri. Eu vă spun la modul cel mai sincer că sunt obosit. Au fost prea multe alegeri, a fost prea multă luptă politică şi se văd prea puţine realizări. Este momentul ca în următorii patru ani să vorbim despre realizări şi mai puţin despre lupta politică” a declarat primarul liberal.

Cu privire la prestaţia tuturor celor din PNL Ialomiţa care au participat activ în campania electorală acesta a spus că s-a făcut deja o analiză „la rece” cu privire la participaţia fiecăruia la rezultatul acestor alegeri în Ialomiţa şi concluzia este că în principiu toată lumea şi-a făcut treaba pentru ca partidul să obţină un scor mare, chiar dacă acest lucru nu s-a concretizat pe 6 decembrie la urnele de vot.


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *