Primarul Şonchereche semnează, unul după altul, contractele de lucrări

Distribuie articolul:

Primarul Municipiului Fetești, Laurențiu Șonchereche, a semnat contractul de execuție pentru lucrările de eficientizare energetică la Ansamblul de locuințe 56.

Acesta se alătură altor patru contracte similare, semnate de edilul Feteștiului împreună cu constructorul la începutul săptămânii trecute, vizând blocurile de locuințe cu numerele 8, 16PP, U1 și Tronson A1/A2/A3.

Finanțarea acestor lucrări a fost obținută de Primărie prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

E bine de ştiut că primarul Municipiului Fetești, Laurențiu Șonchereche, a semnat contractele de execuție pentru lucrările de consolidare și eficientizare energetică a blocurilor de locuințe cu numerele: 8, 16PP, U1 și Tronson A1/A2/A3. Acestea sunt finanțate cu fonduri europene și naționale, obținute prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

Lucrările vor începe în această primăvară.

Nu în ultimul rând, e bne ca feteştenii să afle că Primăria Municipiului Fetești continuă lucrările de modernizare a infrastructurii rutiere și pietonale pe strada Călărași, concentrându-se pe reabilitarea trotuarelor, extinderea locurilor de parcare și amenajarea spațiilor verzi. Proiectul este derulat prin societatea Drumuri Municipale Fetești și Direcția de Administrare a Domeniului Public și Privat.

Achiziționat cu câteva luni în urmă de Primărie, prin intermediul societății Drumuri Municipale, utilajul Bobcat are un rol esențial în execuția lucrărilor.

 

 

 


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *