Primarul Mocioniu zice că are bani şi (va) face!

Distribuie articolul:

Primarul municipiului Slobozia a semnat în data de 23 aprilie 2020 contractele de finanțare pentru alte două proiecte depuse în cadrul Regio 2014- 2020.
Municipiul Slobozia a atras aproximativ 50 de milioane de lei din fonduri europene nerambursabile, pentru un trafic fluidizat, bazat pe soluții pentru orașe inteligente.

Peste 36 de milioane de lei vor fi investite în „Modernizarea transportului public din Municipiul Slobozia (Construire Depou)”, prin achiziția de autobuze electrice și construirea unui depou pentru noile vehicule ecologice.
Obiectivele investiției, cu o perioadă de implementare estimată la 18 luni, sunt:
– Achiziția a 6 autobuze electrice de 10 metri, 3 stații de reîncărcare rapidă și 6 stații de reîncărcare lentă
– Sistem ticketing
– Sistem informare călători
– Sistem supraveghere video
– Sistem de management al flotei de vehicule
– Sistem asigurare acces la internet în stațiile de transport public
Autobaza pentru vehiculele de transport public va fi situată pe Șos. Amara și va asigura atât spațiul de garare a 13 autovehicule de transport public și parcare a acestora, cât și posibilitatea de încărcare/ alimentare a vehiculelor de transport public electrice. Cu aproximativ 3 milioane de euro, în mai puțin de 1 an și jumătate, va fi implementat un „Sistem inteligent de management al traficului și monitorizare bazat pe soluții inovative”.
Arhitectura fizică a sistemului va cuprinde mai multe subsisteme, precum trafic management, monitorizare video, prioritizare a vehiculelor de transport public, identificare automată a numerelor de înmatriculare, un centru de control integrat și o rețea de comunicații.

 


Distribuie articolul:

2 thoughts on “Primarul Mocioniu zice că are bani şi (va) face!

  1. Cumpara autobuze electrice iar drumurile sunt zdrente ! Este ca si cand o familie nu are dupa ce bea apa dar se imprumuta sa-si cumpere BMW !

  2. Primare, ne-ai ars iarba în zona MB-uri! Arată ca naiba totul! Era greu de tuns sau costa prea mult? Asta ți se pare eco?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *