Prim-procurorul Parchetului Ialomiţa, suspect de corupţie?

Distribuie articolul:

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție de către un magistrat procuror de la o unitate de parchet din Slobozia.
În cursul dimineții de 21 ianuarie 2014, ca urmare a autorizării de către instanța competentă, au fost efectuate percheziții domiciliare în locații situate în localitatea Slobozia.
În cauză, procurorii DNA beneficiază de sprijin din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.
Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare. Vom reveni cu amănunte, pe măsură ce vom afla noutăţi pe acest subiect.


Distribuie articolul:

One thought on “Prim-procurorul Parchetului Ialomiţa, suspect de corupţie?

  1. Vai, săracu’ Cătălin)) Ăsta făcea de râs procurorii…cu apucăturile lui lumeşti..ce conduită demnă avea, exemplară))…şi a ajuns şi şef, că d’ăştia avea nevoie sistemul!! Probabil l-a făcut Cristudor , ciudos că el nu mai are parte de grătare, şpriţuri şi alte alea lumeşti)) Ajunge şi Hristescu scriitor..şi peste ceva timp vine DNA şi după judecători….pdliştii stau liniştiţi, n-au independenţii timp de ei))Dar usliştii şi ceva afacerişti…sunt îngrijoraţi rău , ăştia au început să creadă-n independenţa justiţiei))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *