Prefectura Ialomiţa reuşeşte să strângă donaţii de la firme

Distribuie articolul:

  • Ne bucurăm să dăm de ştire că încep a-şi face simţită prezenţa (în aceste zile în care se simte nevoia să strângem rândurile în lupta cu COVD – 19), Societăţi Comerciale/firme care DONEAZĂ. Prefectura Ialomiţa este instituţia care, răspunzând întrebărilor noastre legate de măsuri/acţiuni luate în ceea ce priveşte ajutorul oferit instituţiilor care au nevoie de echipamente de protecţie, dar şi alte materiale necesare dezinfectării, ne-a precizat:  

„ (…) Da, este adevărat, o firmă din Urziceni vrea să ne sponsorizeze cu 1.000 de măşti (nu sunt medicale, reţineţi!), ca să dăm la toţi cei care merg pe stradă, pentru o protecţie cât de cât: ARMATĂ, POLIŢIE, JANDARMERIE, instituţii care au nevoie de aceste măşti. Măştile pot fi refolosite. Spălate şi refolosite! (…) Astăzi semnăm cu firmele respective un Contract de sponsorizare pentru 1.000 de măşti.  De asemenea, personal am discutat cu altă societate/firmă din Urziceni care vrea să ne dea, lunar, cât va ţine nenorocirea, 1.000 de litri de dezinfectant PENTRU MÂINI, nu pentru carosabil, străzi, etc!   Vom distribui mai întâi Spitalelor din Slobozia; Urziceni, Feteşti, Ţăndărei; apoi către instituţii cum sunt Poliţia, Jandaremeria, Armata, cei care sunt primii şi cei mai mult expuşi. Vom împărţi  chiar şi Primăriilor pentru a avea a intrare în UAT…!”  a declarat pentru ziarul Ştirea, şeful Cancelariei Prefectului, domnul  Gheorghe Babageanu.        

Nota Redacţiei: De menţionat că patronii firmelor doresc să-şi păstreze anonimatul, din motive pe care le intuim, cunoscută fiind reacţia – uneori adversă! – pe care o au unii când aud că alţii sunt cu-adevărat animaţi de spirit civic, de sentimente filantropice.   


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *