Prefectul Gigi Petre a desfăşurat – şi el – o şedinţă…

Distribuie articolul:

În data de 11 septembrie 2013, la iniţiativa prefectului Gigi Petre, a avut loc o şedinţă de lucru cu scopul de a analiza activitatea desfăşurată şi problemele întâmpinate de comisiile locale de inventariere a terenurilor, constituite prin Ordinul Prefectului, conform prevederilor Legii nr. 165/2013 privind măsurile pentru finalizarea procesului de restituire, în natură sau prin echivalent, a imobilelor preluate în mod abuziv în perioada regimului comunist în România.

La această şedinţă au participat primarii din judeţ, preşedinţii comisiilor locale de inventariere, reprezentanţi ai Oficiului de Cadastru şi reprezentanţi ai altor câteva instituţii mai mult sau mai puţin folositoare în tot acest proces…În cadrul întâlnirii, prefectul a insistat asupra respectării graficului stabilit de lege, condiţie pentru care primarii trebuie să se implice, în special, prin încheierea contractelor de prestări servicii, cu reprezentanţii A.N.C.P.I. Care-i situaţia reală din fiecare comună, oraş, municipiu, din judeţul al cărui „guvernator” este, mă îndoiesc că ştie prefectul Gigi Petre. Cum mă îndoiesc şi că astfel de întâlniri nu ascund şi alte intenţii, interese, meschinării menite a desluşi calea de apucat către „filonul” sponsorizărilor de partid…Sigur că prefectul ne va spune că nu de-asta s-a şi întâlnit cu (i)responsabilii care de-atâta amar de timp n-au reuşit decât să retrocedeze preferenţial, mulţi cetăţeni reclamând că „în posesia multora dintre terenuri au intrat aproape numai jmecherii”. Şi „băieţii deştepţi” ai administraţiei publice locale, am adăuga noi, cei care chiar ştim şi cine-s ei, cei care au devenit moşieri, latifundiile subvenţionate din bugetul statului ajutându-i să prospere necuviincios de nemeritat…Numai că mai ales cetăţenii ce-aşteaptă să li se retrocedeze terenurile, nu mai sunt încântaţi că prefectul mai organizează – şi el! – o şedinţă….


Distribuie articolul:

18 thoughts on “Prefectul Gigi Petre a desfăşurat – şi el – o şedinţă…

 1. DESPRE GUVERNOIU
  Băieţi, e clar că nu ştiţi să guvernaţi. Nu-i nimic. Poate aveţi alt talent.
  S-o abordăm – vorba voastră – ştiinţific.
  Dacă Elena Udrea intra în mare îmbrăcată în taior de lână şi cu o basma mai groasă – abia asta ar fi fost o imagine trivială. Dacă, luat de val, Crin Antonescu ar fi zis ”nu ne tremură nădragii”, n-ar fi fost tocmai academic, dar era elocvent. Zicând ”chiloţeii”, cu referire la ditai politicienii PNL, n-ai cum să nu-l vezi pe bas-baritonul Stroe trecând graţios în revistă garda de onoare, pe poante, ca o lebădă mică.

  Co-preşedinţii USL sunt pe cale de a reuşi să prăbuşească România în futil.
  Unde privea Victor Ponta, de la înălţimea fotoliului de prim ministru? La pantofii şi poşetele Elenei Udrea. (Mai daţi-o-n dragostea noastră, a cetatenilor, şi staţi cu ochii pe România. Era pe vremea când poporul îi cerea viziune. Ce-ai aia viziune? Poate televiziune. Zilele trecute, vorbind despre perioada când era contra Roşiei Montane, premierul a explicat, ca un puşti răzgâiat, de ce: fiindcă Băsescu era pentru.

  La urma urmei, ce le mai trebuie guvernanţilor , dacă îl au pe mentalistul Gherghina? De ce s-ar osteni să citească rapoarte economice şi ecologice, să construiască un model de dezvoltare, când – vorba guvernatorului Băncii Naţionale – pot s-o frece? (”am înebunit populaţia, nu ne mai crede, iar o frecăm” – 2 septembrie 2013).

  În timp ce aliaţii îşi spală chiloţeii în public, Traian Băsescu se învârtoşează în sondaje. Bravo, băieţi! Continuaţi tontoroiul pe majoritatea voastră electorală zdrobitoare…

 2. Leiluţo…are dreptate,Mugur…o cam freci fetiţo..şi n-o poţi scula…încearcă–cu bolta-ţi palatină…poate o încălzeşti ..şi-o mişti..în o mişcare populară,cu morţi şi vii))

 3. Nici nu ştii dacă să te mai superi. Unii politicieni spun lucruri atît de enorme, încît devin suspecţi de …inocenţă. O minimă experienţă, un minim instinct de conservare (politică), un mic efort de gîndire strategică ar trebui să le cenzureze, la timp, declaraţiile (prea) spontane. Am prefera să fim scutiţi de asemenea sincope intelectuale, de asemenea comice derapaje. Să luăm două exemple:
  1. Domnul victor viorel ponta a declarat, de curînd, că, iniţial, a fost împotriva proiectului Roşia Montană, pentru simplul motiv că Traian Băsescu era pentru. Şi că dacă Băsescu era pentru, însemna că proiectul nu putea fi decît rău. Venită de la un prim-ministru, e o declaraţie aproape înduioşătoare în sinceritatea ei. La capitolul ”sinceritate”, victor viorel ponta ar merita, în acest caz, premiu cu coroniţă, deşi nu sinceritatea e punctul lui forte. Pe de altă parte, e îngrijorător să afli că, la cel mai înalt nivel, se pot lua decizii importante, nu pe bază de analiză competentă, nu pe bază de consultanţă tehnică, incluzînd experţi, partide parlamentare, exponenţi ai societăţii civile, ci pe bază de duşmănie personală, sau de caft electoral. Dacă ”duşmanul” susţine că trebuie început secerişul, noi hotărîm că secerişul se amînă, ba chiar se suspendă. Fiindcă ce zice duşmanul nu poate fi decît greşit. Lucrurile se pot consuma la nivel de mărunţişuri, dar se poate ajunge – Doamne fereşte! – şi la chestiuni mai gogonate. Dacă, într-o bună zi, cutare politician din cealaltă echipă va proclama că limba română e o limbă latină, ne vom grăbi să decretăm că, în realitate, vorbim slavona. Cei din echipa adversă nu pot avea dreptate, nici dacă spun că ziua e lumină şi noaptea e întuneric. Sunt condamnaţi să bată cîmpii, orice ar pretinde. Asta da înţelepciune guvernamentală, simţ democratic, grijă pentru ţară! N-avem opinii bine cumpănite. Avem reacţii ciufute, spirit de contradicţie, replică gata-făcută, de copil răzgîiat. Şi ca să punem cireaşa pe tort, adăugăm că vrem dialog, că nu mai vrem atmosferă de confruntare, că ne-am săturat de partizanat… Nu ştiu alţii cum sunt, dar eu unul nu pot avea nici cea mai mică încredere într-un politician care mărturiseşte, nesilit de nimeni, că e contra unei idei, pentru că vecinul cu care tocmai s-a certat e pentru.
  2. Domnul crin antonescu ne-a anunţat, zilele trecute, într-un studiou de televiziune, că e la guvernare, dar nu la putere. O foarte virilă probă de impotenţă! A avea în mînă guvernul şi a avea în mînă o majoritate parlamentară de cca 70% sunt, în concepţia dlui antonescu, nişte mofturi. De ce? Fiindcă nu ”are” şi DNA-ul, ANI, şi Curtea Constituţională. Cu alte cuvinte nu eşti la putere, dacă nu ai toată puterea, dacă nu reuneşti sub sceptrul tău şi legislativul şi executivul şi juridicul. Jos cu Montesquieu! Sus cu dan voiculescu! Jos cu separarea (şi independenţa) corpurilor diriguitoare. Ţi se face niţeluş frică. Dacă usl-ul nu are (încă) puterea, cine o are? Cine ne conduce? Băsescu? Înseamnă că omul e un geniu, un personaj miraculos, un magician! Cum altfel, dacă fără guvern, fără parlament, fără ”legitimitate”, domină în continuare scena? Iar dacă nu e el, cine altcineva e marele tartor? DNA-ul şi ANI? Adică ”persecutorii” liberalilor? Dar iată că le-au căzut victime şi de-alde Videanu, sau Ioan Oltean. Nu sună asta a independenţă prea mare? Sau e praf în ochi, ca să ne adoarmă vigilenţa? De fapt, ce vrea să spună dl. crin antonescu? Că are idei, dar n-are putere? Că ne conduc ”serviciile”? (adică un fost membru psd şi un fost liberal?). Că usl-ul n-a fost decît o reţetă conjuncturală pentru vindecarea de băsescită, după care a căzut în desuetudine? Că visează la ”o tiranie ca-n Rusia”? Că nu-l mai iubeşte pe ponta? Deunăzi, se lăuda că a depăşit statutul de ”candidat” la preşedinţie. E, pur şi simplu, preşedinte. Dar aflăm acum că n-are putere. Mai bine să ştim asta mai devreme, decît prea tîrziu. Liberalii o ştiu? Fapt e că, dacă domnul crin antonescu are dreptate, ţara e, în acest moment, neguvernată. Nimeni nu e cu adevărat, ”la putere”, prin urmare nimeni nu poate decide nimic, nimeni nu e vinovat de nimic. Să ne bizuim pe opoziţie? Păi, acelaşi domn antonescu ne-a mărturisit că, în fond, el e şi şeful opoziţiei. Caz în care puterea sa e fără precedent, căci îmbină calitatea de copreşedinte al alianţei de guvernămînt cu aceea de eminenţă cenuşie a forţelor anti-guvernamentale. Aşa ceva, România n-a avut încă niciodată! Să contemplăm cu uimire situaţiunea şi să sperăm în eternul nostru noroc! Pînă la urmă s-o găsi cineva care să ne convingă că suntem, totuşi, un stat normal.

 4. E bine Leiloţo,faci progrese…doar că Antonescu a spus nu că vrea ani şi dna…a spus că nu funcţionează cum trebuie,nici n-are cum funcţona ani cu lepra aia de şef ce tratează cu dispreţ poliţia rutieră şi legile,iar la dna ce să facă neagra divorţată în afară de poliţie politică.De Bica de la diicot ce-i de zis…cănd aviza hotărârile lui Videanu,ca juristă a ministerului nu era subminată economia…acu-i şefă la parchet şi-i penal ce a avizat…ipocrită rău parchetara asta,ca tot pdlul zic io))

 5. Nu vrei minerit cu cianuri la Roşia Montană? Eşti duşman al poporului sau, în cel mai bun caz, un biet ins care, din ignoranţă, faci jocul unor cercuri ostile ţării tale. A spus-o premierul victor ponta, legând, pentru a doua oară în decurs de câteva zile, manifestaţia maraton „Salvaţi Roşia Montană” de „interese economice din afară”, care nu doresc ca România să nu-şi redeschidă mineritul. „Deţinem cu toţii informaţii, de la structurile specializate ale acestui stat, despre interese împotriva dezvoltării proiectelor economice în România, despre finanţări care există pentru diverse manifestări”, a declarat el şi a subliniat că acestea s-au pliat peste buna credinţă a majorităţii protestatarilor.
  Astfel, punând în aceeaşi frază cuvintele cheie „interese-finanţări-manifestări”, dl. ponta ne invită să citim mişcarea împotriva proiectului Roşia Montană, ca pe un protest organizat, întreţinut şi exploatat de inamicii României din străinătate. Nu ar mai fi, aşadar, o manifestaţie curată, chiar dacă cei mai mulţi participanţi ies în stradă din convingere, ci una compromisă, infiltrată de „activişti” plătiţi şi, în consecinţă, nu-şi merită ecourile şi susţinerea. Niciun român adevărat n-ar trebui să i se ralieze şi, dacă totuşi o face, atunci să ştie că le dă o mână de ajutor duşmanilor României, transmite, implicit, premierul.
  De multă vreme n-am mai asistat la o încercare atât de grosolană de discreditare a unei acţiuni neconvenabile Puterii. Amestecând mişcarea „Salvaţi Roşia Montană” cu „interesele din afară”, dl. ponta practică o manipulare ordinară, desprinsă din manualele bolşevice. Fiindcă una nu are de-a face cu cealaltă. Miile de cetăţeni care ies de peste două săptămâni în stradă şi milioanele care-i susţin de-acasă şi pe reţelele de socializare se opun vânzării unei întregi zone către o companie minieră străină, care, odată contractul parafat, poate face acolo tot ce vrea, de la otrăvirea mediului şi dinamitarea vestigiilor istorice, până la exproprieri în folos propriu. Se opun proastelor soluţii, delăsării, minciunii şi, mai ales, corupţiei, iar afacerea Roşia Montană–Gold Corporation este, conform documentelor făcute publice până acum (ultimele prezentate de Rise Project) un strident caz de corupţie, care ar trebui să bage în priză DNA. Dl. ponta, căruia îi e e frică să-şi asume deschis proiectul, dar îl împinge din răsputeri, în Parlament, i-ar veni mult mai uşor să spună „Da”, dacă vocea străzii s-ar mai subţia. Orice s-ar întâmpla însă, premierul va găsi o cale să înceapă exploatarea aurului la Roşia Montană. Nu de dragul economiei şi al minerilor, ci pentru că politicienilor pdsr/psd care, pe parcursul a 14 ani, au gestionat relaţia cu Gold Corporation le-a sosit scadenţa, iar unele datorii se plătesc.

 6. Cred că-s mai mulţi auriţi de RMGC,nu doar din psd;sunt de la toate partidele cointeresaţi,sunt şi în servicii dar pe faţă nu a promovat cineva proiectul cum a făcut-o Băsescu!!! Trebuie să observaţi că celalte sindicate dim minerit nu s-au solidarizat cu minerii protestatari de Roşia.

 7. Plagiatorul victor viorel ponta=psd promoveaza interesele RMCG in mod pervers, in manipularea oamenilor fiind implicati si alte jigodii psd ca dan sova si valeriu zgonea, de pilda. Oricum, eu nu vreau exploatare cu cianuri. Si daca exista ceva in clipa de fata, si ce exista ar trebui blocat. Dincolo de povestea ecologica, ar trebui sa ne pese la toti ce se intampla cu locul, planeta asta, si peste doua sute de ani, nu acum. In afara de asta mie nimeni, in Romania, nu-mi poate garanta ca o lucrare tehnica se executa la standard. Am reusit sa transformam una din cele mai serioase companii care construieste autostrazi, Bechtel, intr-o companie total neserioasa, datorita contractului semnat de adrian nastase=psd. In Romania un metru de asfalt nu-i turnat corect. Eu cred ca dupa ce se va exploata acolo, pentru ceea ce ramane dupa vom plati cu totii. Si eu nu as da 4 munti pe 20 de tone de aur. Nu vreau in mijlocul Romaniei un desert, pur si simplu. Si ma mai opun dintr-un motiv. Am fost acolo si e absolut ridicol, e ca in filmele americane. E un oras din Romania cumparat de o firma privata. Peste tot scrie Gold Corporation. Fiecare fir de iarba are o stampila cu Gold Corporation. E mult prea mult ca eu sa accept asta ca cetatean al Romaniei. Am fost in foarte multe locuri si nu am vazut asta nicaieri in lume. Leprerle psd umbla sa manipuleze ROMANII! Cat despre Basescu A DECLARAT PUBLIC CA legea emanata de guvernul mafiot ponta/usl E NECONSTITUTIONALA! E clar, dementule!!

 8. @Mike Plagiator sau nu,premierul Ponta,cu o majoritate de70% în parlament,nu a îndrăznit să-şi asume răspunderea pe RMGC sau alt proiect…şi asta pt că majoritatea sa nu-i formată din maimuţe ca cea pe care o avu Boc şi Băsescu.Cât despre Bechtel şi alte furăciuni,trebuie să înţelegi că avem nişte servicii de informaţii şi parchete…slugi trădătoare,de tot rahatul băsist.Asta a făcut Băsescu în nouă ani de domnie,a decredibilizat serviciile de informaţii şi justiţia,transformându-le în unelte politice…a făcut de rahat clasa politică făcând şi desfăcând,prin şantaj şi cumpărare,alianţe politice după interesul său.Cât despre RMGCul drag lui Băsescu….nu-i decât circ mediatic cu valuri în procentele electorale…..o să vezi că la un eventual vot liberalii vor părăsi sala….să vedem cine-l votează…psd şi pdl,adică fsn)) D’aia Băsecu nu vrea legea-n parlament–şi vrea proiectul trecut prin hotărâre de guvern…doar că o fi Ponta coabitac şi plagiator…dar nici aşa de prost încât să se autodistrugă))Şi cum voi pdliştii sunteţi proşti rău…nu observaţi cum vi se face agenda cu RMGC..şi nu se mai vorbeşte de majorări,greve-n transporturi,grevă-n sistemul sanitar,criza oltchim,criza privatizării cfr…etc…Cănd te conduce Blaga şi-ţi spune ce să faci Săftoaica…dacă luaţi opt procente la europarlamentare,mare minune…că şi cu alea tot serviciile vă ajută…pdlişti dobitoci şi hoţi proşti ce sunteţi)))

 9. De când şi-a tras premierul ponta-psd lămpaş ca să se lumineze la cap, Roşia Montană nu mai e monoindustrială. A început turismul. Azi s-a dus zgonea-psd cu suita (preşedintele Camerei nu se deplasează singur nici în dependinţe, de teamă să nu atenteze careva la bagajul său intelectual de papagal sobru). Săptămâna viitoare se duce onor Comisia Parlamentară – vreo 18 persoane cu pregătire incertă, dar cu misiunea limpede s-o scalde ca la iazul de decantare. Ar trebui să li se taie bilete, să li se vândă suveniruri (viitoare vestigii: o frunză, un fir de iarbă, o căcărează de oaie). Şi, fiindcă le place să facă poze cu România, merită o piedică în calea uitării, contra cost. Le-am văzut, de douăzeci de ani, bezelele şi grimasele pe sticla televizorului. Astăzi, au imperceptibile broboane de sudoare. Politicienilor a început să le fie teamă. (Primul care a cedat nervos a fost crin antonescu). Degeaba încropesc discursuri ecologice, degeaba se dezic de ei înşişi, degeaba şi prea târziu se învinuiesc reciproc. Vremea lor, a adepţilor ideologiei găleţii, care şi-au câştigat locurile în Legislativ cu kile de argumente la pungă, apune.
  În luna septembrie a anului 2013 – va consemna istoria – nişte indignaţi, câteva zeci, apoi câteva sute, mii, zeci de mii, sute de mii, au reconstruit societatea civilă şi au schimbat destinul României. Totul a început ca un protest la „Roşia Montană”…

 10. #Danut:retragand pe tacute titlul de doctor de pe site-ul oficial al guvernului, ponta=psd a recunoscut, implicit, ca este plagiator; acelasi mincinos patentat victor viorel ponta=psd este semnatar al proiectului de legea care da 4 munti si vietile atator oameni pe mana strainilor de la RMGC, ca sa-i distruga, sa-i expropieze pe romani. Istoria cu Gold Corporation a inceput in 1995, lasa serviciile, mai bine spune-ne cine conducea atunci RO, ca presedinte , guvern, parlament? Cei de la Parchet au trimis in puscarie pe conducatorul de diploma de ,,doctoorat” al lui ponta, ne poti spune cum il cheama pe mafiotul care a fost prim-ministru al RO si presedinte psd? Faptul ca un alt mafiot, sorin ovidiu vantu, inhaitat cu ex-securistii, este la puscarie, este bine? Circ mediatic cu valuri in procentele electorale face acum…psd, pe cine cred prostii astia ca duc cu comisia lor de nespecialisti, ATUNCI CAND ACADEMIA ROMANA S-A PRONUNTAT CONTRA proiectului RMGC? NU PD-L-ului trebuie sa i se faca agenda, oamenii o duc tot mai rau, si usl-asii produc aceasta criza!!! Hotii, mincinosii, prostii-astia au ajuns sa conduca RO, avem cel mai murdar si XXL guvern din istoria post-decembrista, un parlament de panarama, tot XXL, iar o parte din consecinte le-ai aratat chiar tu: majorări de preturi, greve-n transporturi, grevă-n sistemul sanitar, criza oltchim, criza privatizării cfr, s.a.m.d. Vai de prostii care-i cred prosti pe romani, astia din strada nu sunt platiti de hotul si santajistul dan voiculescu, turnator balos ce da tonul guvernarii usl, ai grija psd-ist dement!

 11. Să mor dacă citesc ce-aţi scris….mizerii pdliste….chiar nu mă interesează de prostiţi pe cineva,mikuţule şi leiluţo…..IO ştiu că pdliştii au distrus economic ŢARA…..iar SRI şi DNA…şi ANI…sunt mâna armată a băsismului şi securismului…Nu dau doi bani pe Coldea,Maior, Georgescu,Morar,Koveşi,Hăimăneală)))…Mi se rupe şi de Zegrean şi Curtea de maimuţe ceauşisto-băsecuriste…)))Chiar mi-aş dori o criză economică….o prăbuşire a USL…un război….să-mi scot la lumină akmurile câştigate la barbut,la strachina))….să dilesc nişte nemernici…ştiind că autorităţile statului securist sunt în debandadă…Nu-mi este milă de niciun luat de ape…în anii 90 aveam orgasm cînd votanţii din Moldova erau luaţi de ape….nu dau doi bani la cerşetori….sunt convins că eu pot trăi şi-n pădure..fără net,băutură şi traseiste….pe mine mă enervează sărăcia şi prostia din jurul meu…mă enervează manipularea ziariştilor şi televiziunilor….Dacă voi–lobiştii pe net,aveţi impresia că asta-i propagandă de influenţat votantul de pe net….sau că nu înţelegeţi că s-a terminat ce era de ciordit….e treaba voastră….Eu sunt mulţumit de Crin Antonescu..şi poziţia sa faţă de rmgc…nu-s mulţumit de barbu….şi mulţi alţi liberali,securişti sau penali şantajabili…pe psd..pdsr…pd..pdl…i-am urât mereu))) Fsn şi securiştii au distrus România!! Io înţeleg ..vrăjeala cu primul milion….dar dacă toţi securiştii nu-s în stare să facă ceva cu milionul…şi vor doar să fure..că atât ştiu…n-am decât să aştept falimentul vacii numită România….în 89…nu prea ştiam ce am de făcut…de data asta..o să trimit la loc cu verdeaţă –MULŢI NEMERNICI!!! Pentru pdlişti…la dracu cu voi şi curvele Băsescului….pt psdişti…aduceţi minerii la Bucureşti…şi vă ia dracu!!!Pt şefii serviciilor şi parchetelor..DEMISIA..GOLANILOR…nu suntateţi buni de ceva….slugilor de securişti))

 12. @Danut: NU pd-l-istii au vandut PETROM, nu pd-l-istii au semnat contractul cu Bechtel, nu pd-l-istii ,,privatizeaza” CFR Marfa si vand dau pe nimica aurul tarii, pentru a fi distrusi 4 munti cu cianuri! Din 1990 si pana in prezent, PROCENTUAL, leprele pdsr/psd au fost cel mai mult la guvernare, mincinosule, hotule, prostule! Chiar nu-ti este rusine cu guvernul asta de mincinosi si hoti, cu parlamentul infestat de madia usl!?! Idiotule, ce-o sa spui daca hotul si turnatorul si santajistul dan voiculescu NU este condamnat?

 13. @Mike Măi băiete,contractul cu petrom a fost trecut prin parlament şi cu votul celor din PD,partidul ăsta de mizerii penale ce şi-au tras un „L”în coadă ,cu limba Udrei şi Fluturului sau alte haimanale de Hoinari şi Bouleni…şi din socialişti s-au făcut peste noapte populari))Cât despre leprele din usl…nu vâd cum să privatizeze societăţi căpuşate şi falimentate în domnia guvernului smintitului de Băsescu şi a slugilor boccii,ce votau ca maimuţele orice asumare a piticului anticonstituţional!!

 14. @Mike Despre Voiculescu,Năstase,Niculaie..sau Becali…să-şi facă treaba justiţia…dar nu vrăjeli de dosare ca Trofeul Calităţii..Privatizarea telepatICA, subminarea economiei sau Valiza mită şi sechestrarea hoţilor))) Io zic că e bine ce li se-ntâmplă miliardarilor,poate înţeleg şi alţii ce-i de făcut.Eu de eram miliardar ca ăştia şi mă stresa smintitul de Băsescu cu haitele lui de justiţiari…păi angajam cei mai buni mercenari de-l găseam pe Băsescu şi ai lui şi-n buncăr,să-i sterilizez)) Ăştia nu înţeleg că nu se răspunde securiştilor smintiţi,cu armate de avocaţi profesori şi mateuţi..ci cu nichel cu cupru de ce calibru e cazul…LA TEROARE NU SE RĂSPUNDE cu avocaţi şi talkshowuri…şi cu acţiuni proporţionale atacului!!!

 15. @Danut: In RO miliardarii sunt usl-asi sau sponsori usl; plus ca, veni vorba, 90% din bancile romanesti au fost vandute de pdsr/psd, iar acum politica bancara (dobanzile la credite, nenicule) se face pentru romani la Paris, Viena sau Atena; in ceea ce priveste contractul cu Petrom iar incerci sa aburesti: cine era majoritar in Parlament, cand a fost ,,trecut” contractul cu Petrom, aud? Cine este majoritar acum in Parlament, cand se fac eforturi disperate sa se ,,treaca o lege pentru RMCG”, nu cumva usl (adica mincinosii, hotii si prostii acestei tari)? TEROAREA pe care leprele usl o dezlantuie zilnic asupra romanilor poate fi stopata doar printr-un vot majoritar contra acestor nemernici care ne vand tara! Dementule!

 16. @Mike Labagiule,mike…toate ma-orităţile parlamentare ce au luat decizii privind privatizările importante…au fost constituite cu securişti….Amicul meu Calcan Valentin..a trecut de la pdsr…..pnl..pdl.psd-usl….acum e parlamentar psd)))şi-şi apără Peştera şi drumurile….securistul Calcan..c-o soră Arabela libaneză..iese pe la tv..să ..socializeze,ca Tinel…io-l sun..sau dau la sri dîmboviţa o bere cu lămâie))În Parlamentul României..-avre ca Calcan..formează ma’orităţi..Ponta la hotelul lui fu de sărbători))mie mi se rupe de zdenţe roşii…io-ţi spun că nu mă prosteşte media))Io nu dau doi bani pe USL..că nu l-au dat la scârbe pe Satana de Băsecu…eu am trăit bine mereu fizic…am cu ce mă hrăni..şi poate d’aia sunt deran-at la cap..de ce-i în -urul meu…Eu şi cu Calcanul..când eram şcolari..o iubeam pe doamna Gabi…pdlista stearpă …mare avocată..prietenă cu Ionaşcu şi Crstudor))Cât despre dobândă,credite..şi alte favoritisme…dacă mă apuc să scriu…cred că nu are Ghinea spaţiu de ce cursuri de creditare ţi-aş trage,mikuţule))Probabil e..posibil… să fiu etichetat ca Dement…dar laş,prost,lichea,postac plătit..sau slugă…cum sunteţi toţi fsniştii şi postacii băşiţi…n-am cum să fiu vreodată!!!Daa mikule…toate tvurile au patronat din fosta securitate..Păunescu,Voicculescu,Ghită,Guşă,Vântu,Burci,Diaconescu..io ştiu că tu mikule eşti din Urziceni…dacă mai faci mult pe prostu’…te prind şi–ţi bag în cap cu sula uslismul))))))99999Stai liniştit –prostovane..pt mine eşti un puricel portocaliu))Io am gânduri cu alţi băşiţi securişti–tu eşti un spermatodoid scăpat pe asfalt,mikutzule..pezdelist))

  i

 17. @Danut: zici ,,Io nu dau doi bani pe USL…”, da’ l-ai votat! Ce putere are Basescu in tara unde usl-asii fac si voteaza legile (inclusiv porcaria de Cod Rutier), in tara unde usl-asii majoreaza birurile (vezi rovigneta) atunci cand nu pun altele noi, in tara unde poti avea pensie chiar daca nu muncesti sau nu ai stagiu complet de cotizare? Pensionar dement, raspunde! Cat despre lista ta: ,,Păunescu,Voicculescu,Ghită,Guşă,Vântu,Burci,Diaconescu..” este clar ca imi dai dreptate, idiotule, cu miliardarii care-s uslasiau au fost, mai putin ultimul, care este executat silit in clipa de fata, dupa ce psd+pc i-au furat parlamentarii pp-dd, he, he, he! Idiotule! Mincinosilor! Hotilor! Prostilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *