PNL Ialomiţa are aproape toţi candidaţii

Distribuie articolul:

În data de 30 martie 2016, în cadrul şedinţei Comitetului Executiv al PNL Ialomiţa vor fi validate alte şase candidaturi pentru funcţia de primar în următoarele localităţi:

– la Bueşti candidează Georgescu George

– la Bucu va candida Sultănescu Adrian

– la Gheorghe Lazăr intră în cursă Costel Vasile

– la Sfântu Gheorghe va candida Mădălin Teculescu

– la Răduleşti va fi Manasieru Marian

– la Valea Măcrişului a fost desemnat Costel NiţăPNL primarii toate 2

Astfel, organizaţia judeţeană a PNL Ialomiţa condusă de cei doi co-preşedinţi, Ioan Martin şi Gheorghe Tinel, a acoperit cu candidaţi peste 95% din numărul total de localităţi, pentru încă trei unităţi administrativ teritoriale urmând să se ia o decizie în perioada imediat următoare.

 


Distribuie articolul:

4 thoughts on “PNL Ialomiţa are aproape toţi candidaţii

  1. Sper că n-ați uitat, dragi cetățeni, că-n 2011 domnul Martin ne chema în stradă…să nu stăm în balcoane că murim de foame, că ne fura pdlul susținut cu nesimțire prin platourile de televiziune de vuvuzela asta băsistă, Tinel Gheorghe! Acum, domnii beligeranți au ajuns într-o barcă putredă, co-președinți la PNL. Ce mesaj mobilizator să ne transmită, ca să fim entuziasmați și încrezători..io nu văd….văd doar că-s o adunătură de mameluci în noul PDL…unii ce stau cu statul de drepți în gură, sperând că pe ai lor ciorditori nu-i va sălta Luluța..și în sfârșit va triumfa dreapta cea nesătulă și trădătoare, poate și vreo monarhie stearpă. M-a enervat rău Gorghiu, spunând că Tăriceanu dă mesaje împotriva justiției și statului de drepți, adică nu trebuia ca Tăriceanu să apere drepturile și libertățile cetățenești. Dacă mizeria asta înseamnă liberalism..păi…ducă-se la naiba ,noul PNL!! Bine, dacă PSD nu votează cu bilele la vedere, sau nu ies toți din sală,să vedem că nu ei îl debarcă pe Tăriceanu, atunci la dracu și cu PSD!! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.