PNL Ialomiţa a stabilit pe cine trimite în Parlamentul României

Distribuie articolul:

* Joi, 20 octombrie 2016, în cadrul şedinţei Biroului Permanent Naţional al PNL au fost validate listele de candidaturi pentru Camera Deputaţilor şi Senat ale PNL Ialomiţa.

Astfel, pe lista de candidaturi ale Camerei Deputaţilor se regăsesc:pnl-liste-1

*Gheorghe Tinel

*Ionescu Aurelian

*Barcari Luminiţa

*Ojoc Elena

Pentru Senat, lista este formată din:

*Pocora Cristinapnl-alegeri-2

*Soare Dragoş

În data de 21 octombrie, la sediul Organizaţiei Judeţene Ialomiţa a PNL s-a desfăşurat o conferinţă de presă prilejuită, de data aceasta, de anunţarea candidaţilor PNL pentru Camera Deputaţilor şi Senat. Domnul Tinel Gheorghe, aflat în exerciţiul funcţiunii, atât ca deputat, dar – mai ales! – ca preşedinte al Organizaţiei Judeţene i-a invitat pe colegii propuşi de către membrii BPJ (Biroul Politic Judeţean) pentru a fi pe lista cu candidaţii liberalilor ialomiţeni, să se prezinte în faţa presei, astfel prezentându-se în faţa cetăţenilor care vor vota la începutul lunii decembrie, mai precis în data de 11, dată ce va da României, speră liberalii, un Parlament mai echilibrat şi mai responsabil. Prezenţi fiind la întâlnire, noi, jurnaliştii i-am ascultat ca şi-n atâtea alte ocazii prilejuite de intrarea în campania electorală, le-am adresat întrebări ca şi-n celelalte precampanii. De-această dată, profitând de tehnica ce-aduce în prim-plan formatul online al presei, într-un filmuleţ (ce riscă a fi catalogat drept publicitate electorală), postat acolo pe site-ul wwwziarulstirea.ro vi-i şi prezentăm aşa cum ei ni s-au prezentat nouă, alegătorilor care suntem.


Distribuie articolul:

4 thoughts on “PNL Ialomiţa a stabilit pe cine trimite în Parlamentul României

  1. Ma așteptăm la nume noi , la reformarea promisa de Iohanis și Gorghiu ! Abureala , Tinel , Pocora ,Ionescu ! Pină și PSD-ul a renunțat la Neacșu și a venit cu nume noi ! Cei trei sunt străini, locuiesc în București și sunt ‘ fanarioți ‘ pt.noi ! Erau de preferat candidați locali cu implicare în viata noastră poate Martin ,Barcari,Telehuz ,Buzu …

  2. Niciunul nu-mi inspira încredere ; începând cu Tinel Pocora și terminând cu Gigi Manea Ne pot reprezenta ei interesele ? Ei au interesele lor !

  3. Cu acești candidați vor obține în jur de 15 % și nu vor lua nici un mandat în Ialomița. Asa vom scăpa de Tinel și Pocora ! Cred ca trebuiau sa deschidă listele cu Barcari la deputați și Martin la senatori ! Restul e istorie !

  4. Uitati-va ce oameni de valoare sunt pe listele Partidului Romania Unită ! Cel mai important nume la deputați este Raul Petrescu ! Un candidat tanar de mare valoare !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *