„PNL constată că PSD continuă şirul presiunilor şi ilegalităţilor”

Distribuie articolul:

Conform unui comunicat de presă, deputatul Gheorghe Tinel, co-preşedintele PNL Ialomiţa, acuză PSD Ialomiţa, cu privire la următoarele aspecte: „PNL Ialomița constată, încă o dată, că PSD Ialomița continuă șirul presiunilor și ilegalităților asupra reprezentanților autorităților publice locale, solicitând încetarea mandatelor unor consilieri locali “furați” chiar de ei pe baza Ordonanței nr. 55/2014, declarată neconstituțională prin decizia Curții Constituționale.PNL Ialomița atrage atenția PSD Ialomița că se va adresa instituțiilor abilitate pentru stoparea acestui abuz, și cere autorităților locale, respectiv secretarilor din Primării, să nu dea curs solicitărilor social-democrate. Un exemplu care susține cele prezentate mai sus vizează cererea privind retragerea sprijinului politic al domnului Nedelcu Aurică, viceprimar și consilier local în cadrul Consiliului local Platonești, care și-a manifestat intenția de a candida pe listele PNL Ialomița pentru Primăria Platonești. Precizăm pentru opinia publică faptul că înțelegem abia acum, pe deplin, de ce PSD nu dorește analizarea în Parlament a Ordonanței 55/2014 și modificarea acesteia în concordanță cu decizia Curții Constituționale, preferând să păstreze actul normal neconstituțional ca factor de presiune politică.În același context atragem din nou atenția domnului Gigi Petre, încă prefect al județului Ialomița, să nu dea curs solicitărilor PSD întrucât va suporta rigorile legii.

(P)


Distribuie articolul:

6 thoughts on “„PNL constată că PSD continuă şirul presiunilor şi ilegalităţilor”

  1. „Rade ciob de oala sparta „sau mai bine zis „hotii striga hotii”.Gheorghe Tinel, lasa-ne bre ca stim cine esti

  2. Mari, a retras dl. Tinel, sau PNL-ul sprijinul politic pentru vre-o „oaie ratacita”? Hai sa nu mai gandim cu capul in fund!! Ca niste activisti de partid de pe vremea raposatului… Nu de alta, dar tocim tastaturile deceaba!!!

  3. Acelasi discurs de veritabil politruc al lui cretinel: ipocrizie, razboi pe traseisti, amenintari. Adica exact ce nu mai vrea romanul . Tinel insa asa e construit , asa a facut cariera in pdl-ul care a taiat salarii si a inchis spitale ca sa aiba Udrea si Basescu de unde fura .

  4. Jorj!!! De unde atatea amenintari? Prib simplul fapt ca atrage atentia sa a respecte legea, voi comunistii si pututosii care asteptati cu mana intinsa la stat si partidele politice, va simtiti amenintati… BRAVO Gheorghe Tinel!!! Din partea mea ai avea 100 de voturi, nu 1 singur!!!

  5. Andrei, tocmai incalci legea cu alea 100 de voturi ale tale:))) Sau asa te-a invatat Roberta sa numeri , ca sa iasa bine pentru pdl?

  6. Nu mai comentati importiva deputatului cre-Tinel ,se supara doamna Ghinea pe voi si va mascareste ca la usa cortului. Dar sa vezi chestie interesanta ,doamna Ghinea vine de la stanga si ii face propaganda pdlistului Tinel care se vrea de dreapta. Cine se aseamana se aduna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *