Muzeul Agriculturii a primit notă

Distribuie articolul:

* În fapt, directorul Gheorghe Petre a primit notă pentru activitatea pe care, de patru ani, o desfăşoară acolo, în instituţia statului…, mai mult degeaba!

În şedinţa Consiliului Judeţean Ialomiţa, întrunită la sfârşitul lunii Muzeul Agriculturiiiunie, pe ordinea de zi a figurat şi proiectul de Hotărâre vizând „aprobarea rezultatului evaluării finale a managementului Muzeului…”. Hotărârea a fost însoţită chiar şi de-un Proces-verbal încheiat „urmare a analizei raportului de activitate pentru perioada 2011 – 2015…” de o Comisie de evaluare. Care, comisie, a analizat şi a notat cu 9,73 activitatea domnului manager al Muzeului Agriculturii.
Pentru care anume merite a primit ’mnealui o notă atât de mare? Asta am fi întrebat şi noi, dacă am fi fost consilieri judeţeni ai PSD şi ar fi trebuit să analizăm activitatea unuia de la Opoziţie. Căci, după umila noastră părere, în afară de faptul că Gheorghe Petre este vicepreşedintele PNL Ialomiţa, este consilier judeţean, nu vedem care altele ar fi meritele. Cum de este conducerea PSD-istă a CJI atât de mulţumită de activitatea desfăşurată de directorul PNL-ist, sigur că este o întrebare! Una retorică, desigur, deoarece este ştiut faptul de ani şi ani Gogu Petre a fost şi „General” al Inspectoratului Şcolar Ialomiţa. De ce atunci când domnia-sa a fost înlocuit de-un membru al PSD, nu „a transpirat” nimic din toate câte s-au derulat pe timpul managementului asigurat de PNL, şi-apoi de PD-L, prin persoana lui Ilie Stavăr? Se pare că, din cauză sau datorită faptului că managementul de-o asemenea… notă, se dovedeşte a fi suspect de transpartinic!
Faptul că onor conducerea Consiliului Judeţean Ialomiţa nu are impresia că este penibilă evaluarea activităţii directorilor, în condiţiile în care aceşti directori sunt subordonaţi conducerii de partid şi de stat, ei fiind numiţi pe criterii politice, nu înseamnă că nici cetăţenilor nu li se pare a fi un caraghioslâc derularea aşa-zisului interviu şi prezentarea unui Raport de activitate. Care, raport de activitate nu ni se pare a fi altceva decât o penibilă înşiruire a activităţilor pe care le-au bifat şi celelalte instituţii care, cică, trudesc pe tărâmul Culturii.


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *