Martin, candidatul la Primăria Slobozia, a prins glas!

Distribuie articolul:

* Şi fiindcă poziţia lui în sondaj a fost validată şi graţie MARTIN candidatliberalilor dornici de a câştiga alegerile şi la Slobozia, co-preşedintele PNL Ialomiţa a strâns – în seara zilei de 29 ianuarie a.c. – jurnaliştii într-o conferinţă de presă şi ne-a comunicat:

(…) Am avut o şedinţă de Comitet – teritorial – Executiv. Încep prin a vă spune că PNL a decis astăzi să mă sprijine ca şi candidat al Partidului Naţional Liberal pentru demnitatea de primar al municipiului Slobozia. Cu un vot de 21 din 22 am fost mandatat ca şi candidat. La 30 de ani de când am venit în municipiul Slobozia, ca stagiar, după 6 ani de când sunt preşedinte al PNL – Ialomiţa, vreau să fiu primarul municipiului Slobozia. Împreună cu echipa mea şi cu dumneavoastră (n.red. presa, adică!) să găsim soluţii viabile, soluţii reale să avem un oraş prosper, cu multă demnitate!
Va fi o altfel de campanie. Cred că am capacitatea managerială să găsesc soluţii la actualele probleme ale municipiului. Consider că municipiul Slobozia, datorită ultimelor trei mandate şi a administraţiei social-democrate se află într-o situaţie delicată financiar.
Este municipiul nostru, mi se pare un gest de demnitate să candidez şi mă simt obligat faţă de cetăţenii mei şi de colegii mei de partid să intru în această competiţie…
În perioada imediat următoare îmi voi constitui echipa de campanie (…) Voi organiza o competiţie în partid şi în exterior pentru echipa de consilieri. Caut în continuare şi încercăm să încurajăm cât mai mulţi tineri şi cât mai multe persoane care – competente şi cu pregătire necesară – să facă parte din echipa noastră în această construcţie. (…) Eu îmi doresc să câştig, aşa că echipa mea trebuie să fie imbatabilă!
Întrebat fiind ce l-a determinat să nu mai fie uşor reticent în a-şi manifesta încrederea că e bine să candideze şi că „mutarea” PNL nu-i una suicidală aşa cum i s-a părut domniei-sale şi în campania din 2012, dar mai ales azi când problemele financiar-administrative ale Primăriei sunt cu-adevărat mari, domnul Martin a răspuns având parcă şi alt glas, pe când rostea: „ Consider că este de datoria mea faţă de colegii mei, faţă de concetăţenii mei să candidez. Cred că am capacitatea să găsesc soluţii. Deocamdată nu am toate datele problemei, deci nu am soluţii. Dar după ce vom intra în Primărie vom şti exact situaţia reală (…) Dar locuim cu toţii aici şi, dacă Slobozia se transformă într-un oraş minier (…) avem cu toţii o mare problemă. Lansez o provocare către toţi locuitorii responsabili ai municipiului Slobozia, să formăm o echipă şi să încercăm o salvare a oraşului nostru!


Distribuie articolul:

10 thoughts on “Martin, candidatul la Primăria Slobozia, a prins glas!

  1. Io nu cred ..că n are cum….trebuie să vină cu n proiect și c o echipă nouă de consilieri..și să umble din ușă n ușă ..să ne convingă că nu i sluga lui Blaga sau a muistului ăsta de Tinel:)) …altfel…e looser:))..și zice că nici pe liste la județ nu se pune..păi să se pună Tinel cu Pocora..pe liste la consilieri,,și să bată județul:))..Vai de pln ..au noroc că nu i vot uninominal pe consilieri..că pulea i votează pe alde Tinel sau Nica:))

 1. Mda..la câtă ură am pe PDL…chiar n-o să-l votez pe Martin…o să votez ce-o da PSD …dacă Paroș vine de la PMP:)))) Îi fut pe toți, îmi anulez votul…că n-avem ce vota …ăștia-s de douăzeci de ani…și se dau acum salvatori…văd că și muia aia de UNPR vine cu expiratul de Ionașcu…deci numai marfă expirată, garnisită cu aceiași consilieri propuși de partide…Bruslee,Sava,Manea,Stoica, Băcanu, Paros..Zamfir juristul..Zamfir teologul, doctorii..și asistentele de platou:)) Nu..io zic că PSD trebuie să-și administreze dezastrul..cu apa cu groapa..deci pe cine-mi propun ei..pe ăla-l votez, că poate așa îi ajut pe pnliști:))

  1. Domnule Martin..te pune golanul ăsta de Tinel să candidezi…ca să ți rupi gâtul:))Probabil vrei să ieși din politică….și mai faci un serviciu PSD ului…că io votez cu dreapta..și n a ieșit unul de dreapta în Ialomița de când tot votez)) Și v am votat și PNl..și CDR, ADA, PNL și USL ul..tu vă mma n cur de nenorociți…acum o să votez PSD..și poate câștigi matale:))))))))))Nea Martin..poți să candidezi unde vrei..că io ..și cu familia mea n o să mai votez cu spurcatul ăsta de PNL..cel puțin două legislaturi….Păi poate vii cu Tinel pe strada mea:))…să-i muiesc tot PDLul și să i aduc aminte de toate nelegiuirile…:))

   1. Bre..am fost și io la un miting USL…unde urlați contra ciumei portocalii…..și acum tu ieși în poză cu ciumatul portocaliu..și vrei să te votez io..băga mi aș pl..neam? Păi du te dracului domnu inginer..și zi merci că nu te a tras Ciupercă după el..măcar cu n arest la domiciliu:)) Și ce greu am venit io la două mitinguri USL..și ce greu am pus ștampila pe Stoica..și acum vrei s-o sug iar și să pun ștampila pe PDL…pe jegosul animator de televiziune Tinel Gheorghe:)) Vai…stai să vină campania..și o să vedeți voi ce muie veți lua…zdrențelor vândute popularilor..adică nemților….o s o sugeți și se va duce dracului noul PDL!! P.S Limbajul vulgar exprimă frustrarea produsă de rahatul vostru de alienare cu PDL…și dacă tot v ați unit…măcar arătați c-o sug ei…nu voi, Martine!! 🙂

 2. :)))))))) da , hai să dau consultanță…s-ar putea să fie șanse bune dacă lista de consilieri va fi cu primii zece ..oameni noi…ingineri, doctori, profesori, gospodine, șomeri….dar fără Teculescu, Manea, Zamfir..fără vreunul din foștii consilieri. Da. știu..e greu..nu vine lumea la partid…păi cum plm să vină în casta voastră..că vă muiți voi cu Emilian…cu ăla Sava de la Urziceni:)Mizați aiurea pe votul tradițional.și voi..și psd..și vi se rupe sula de noi, de alegători:)
  Păi după ce nu mai ești în poză cu Marinică Cazacu..și acum ești cu antenel Tinel….vai de pln…..aveți blaturi făcute cu PSD..în ocuparea funcțiilor astea alese. Da…deci dragi votanți..toți sunt la fel..cum le sunt partidele penale…iar la următoarele alegeri..tot cu găștile de penali vor veni..d alde Bruce Lee ..și Manea..și Zamfir..și Trom..Olaru….Groapa din oraș și aducțiunea de apă..a fost votată de toți consilierii…iar dacă vrem un nou primar..altfel..păi trebuie să l vedem că nu are pe lista consilierilor vreun ”Fost”.ca nea Dănuț…nea Sava..veșnicul avocat…nea Brânză..sau conul Paros..cel neînțeles de vii:))Bine..Paroș are și Radio acum…se bat partidele pe el .fute m aș în radioul lui…că nu l votez pe vecinul:)) Nici nu mai ascult Rc de când nu mai e Clementina! 🙂

 3. 🙂 Victoraș…scuze, puiule….dar ăsta i începutul…stai să vină postacii de la partidele..Mike, SORIN…Lelia, Melia..Muiela de la noul pnl:)…bine, poate până atunci intră și ziarul într o politică de susținere a cyuva..și sigur n o să mi plaacă..și o să mă blochezi..nu i vreo problemă..că lui Ionașcu n o să i facă mamă ta campanie pe ziar:))))))))))))))))

 4. Da, înțeleg ca domnul Martin să mi demonteze spusele..într un mod mai elevat..și să nu înceapă cu amenințări…cum făcu Neacșu..ăsta…șeful de campanie al psd..un incompatibil…cu neveste la ASF..la ăia ce ne belesc de bani la asigurări…ca să trăiască bine femeile lui Zgonea și a lui Neacșu:))))))))) O campanie coordonată de Neacșu..e pierdută din start….incompatibil…neveste la ASF..prost comunicator…și șantajabil ..deci ce plm facem noi cu ăștia? Vrem 300 de parlamentari…să trimită Ialomița zdrențe ca Neacșu, Tinel..și vreo doi UnPRiști:)) Huuuuoo..

 5. Da..a înțărcat bălaia..nu mai dă Elena Udrea bani la postaci…iar ăia ai lui Ghiță și Ponta..sunt distruși de impozitul pe venit;))))))))))))) Mda..deci rămâne doar presa în joc…am scris la Independent..urât despre Martin și despre ANAF….nu fu bine…textul, pontul..că pe cod l am tastat bine:)0 Bine chiar nu muream io să mă iubesc cu toți damblagiii…dar mie mi spune ceva despre ziarul lor de independenți….că atunci când le iubeam bolta palatină la psdiști…juisaPopică.și mi punea pe cap și toate prefesoarele nebătute:)) Da…uite..aici la Știrea mă simt cel mai bine…și de sunt cenzurat……păi trec multe ore..până decide Ioana că nu i bine pentru ce am scris io…și a găzduit ea:)) bIne vă spun că le știu și IP ul la toți postacii..și i știu și cine sunt..în fine.aștept tineretul liber…să se expună în idei și acțiuni..că altfel…consilieri locali.. bruslee, Dănuț, Manea, Zamfirii..tot o muie de fost CL..că nu văd pe vreun candidat să se impună…și să zică că vine cu echipa lui …deci cum dracului să ți vină să l votezi pe Martin sau pe Mușat?…că iar cu Manea, Paros, Teculescu, Tron, Zamfir,Sava sau alt avocat de rahat.. Bruslee; Dănuț, Brânză..și muie cu lămâie:))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *