Majoritatea parlamentară a refuzat să finanţeze PASAJUL DE LA DRAJNA

Ludovic Orban – președintele PNL şi-a început vizitele în Ţară.

Sâmbătă, 13 aprilie 2019, pe o vreme deloc prietenoasă (am spune chiar „câinoasă”) preşedintele liberalilor a venit în Ialomiţa. Scopul primei vizite, din această precampanie,  în judeţul nostru a fost acela de a se întâlni cu cetățenii din localitățile: Slobozia, Fetești, Amara și Fierbinți.
La întâlnirea cu electoratul ce a fost, încă o dată, îndemnat să se prezinte la urne pentru a alege europarlamentarii PNL, din partea României, i-au fost alături deputatul Tinel Gheorghe – președintele Organizației PNL Ialomița, Orban 4dar și alți membri marcanți ai PNL.

Invitat să se adreseze jurnaliştilor prezenţi la întâlnirea cu electoratul, ştiind care-s problemele „fierbinţi” pe agenda electoratului, Victor Orban a declarat: „ Încep prin a readuce aminte că majoritatea parlamentară a refuzat să finanţeze obiectivul de investiţii PASAJUL DE LA DRAJNA. Aşa că toţi cei care stau la barieră trebuie să PNL a formulat amendament pentru realizarea investiţiei, dar PSD şi ALDE au fost împotrivă! De asemenea trebuie să ştiţi poziţia noastră în ceea ce priveşte să TAXA DE POD la Feteşti  pentru rezidenţi, pentru cei care locuiesc în Feteşti, pentru cei care traversează pe ruta respectivă (…) Nu ni se pare normal, este o taxă care care, practic, pentru unii ar trebui plătită în fiecare zi, şi care reprezintă o gaură în bugetul celor care traversează (…)”

 

Distribuie dacă ți-a plăcut:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *