Jandarmii ialomiţeni dăruiesc speranță, din suflete bleu-jandarm!

Distribuie articolul:

Centrul de Transfuzie Sanguină Slobozia/Ialomița are, ZI DE ZI, nevoie de sânge, de plasmă! Pacienții/bolnavii  au nevoie de sânge, iar medicii fac adevărate minuni, mai ales în momentele în care se confruntă cu o criză a stocului. Nu trebuie să fi trecut prin clipe groaznice, să fi avut pe cineva bolnav, pentru ca să înţelegem cât de necesar este DONAREA DE SÂNGE!

Sunt mulţi OAMENI care au înţeles necesitatea acestui gest şi, de mai multe ori pe an, în fiecare an, donează sânge! Unii, o fac şi pentru bonurile pe care le primesc, desigur! Dar, din fericire sunt destui care nu aşteaptă nimic în schimb, ci doar – cel mult – să vadă bucuria de pe chipul celor care au primit sânge din sângele lor! Printre cei care donează sânge, se numără şi salariaţii unora dintre instituţiile statului. Cei mai „săritori” sunt, de regulă, pompierii, jandarmii, poliţiştii. Sperăm că şi alte instituţii ale statului, în care organizarea a unui „asalt” numeric de donatori poate fi la îndemâna şefilor, le vor urma exemplul demn de tot respectul nostru, al cetăţenilor!

Până când îi vom putea lăuda şi pe alţii, azi ne facem datoria de onoare şi-i lăudăm pe salariaţii Jandarmeriei Ialomiţa, instituţie care, iată cum îşi motivează gestul: „E un mod de a arăta că ne pasă de semeni, de ceilalți oameni din jurul nostru! Oferim șansa la viață, din inimă, șansa de a merge mai departe, în momente când trebuie să avem grijă unii de alții! Deoarece un simplu gest ca acesta înseamnă responsabilitate și poate șterge lacrima celui aflat în suferință, NOI am întins o mână, pentru sănătate, pentru VIAȚĂ!”

 


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *