Jandarmeria Ialomița a primit în practică elevi ai Şcolilor militare

Distribuie articolul:

Potrivit unui Comunicat de presă remis ziarului Ştirea, în perioada 07 ianuarie – 25 martie 2022, 3 elevi din cadrul Școlilor Militare de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Al. Ghica” Drăgăşani și „Petru Rareș” Fălticeni se află la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Ialomița pentru a desfăşura stagiul de practică.

Cei 3 elevi au fost primiți în colectivul unității, unde li s-a prezentat scopul și obiectivele stagiului de practică, zona de competență a unității precum și misiunile desfășurate de jandarmi.

Elevii vor fi repartizați în prima etapă să desfășoare activități în cadrul structurilor de ordine și siguranță publică, iar în etapa a doua în cadrul structurilor de pază și protecție instituțională ale inspectoratului.

Stagiul de practică are un caracter practic-aplicativ, principalele activități ce vor fi desfășurate vizează însușirea modului de acțiune în cadrul elementelor de dispozitiv și participarea elevilor la misiunile specifice unității de jandarmi.

Totodată, activitățile au ca scop consolidarea și transpunerea în practică a cunoștințelor teoretice dobândite în cursul anului școlar, precum și formarea și dezvoltarea deprinderilor practice.

 

 


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *