Gheorghe Tinel: „În Ialomiţa războiul contra PSD nu s-a încheiat!”

Distribuie articolul:

Deputatul ialomiţean a ţinut să mulţumească electoratului din Ialomiţa pentru votul din primul tur al alegerilor prezidenţiale acordat preşedintelui Iohannis. Acesta a mai afirmat că este încrezător în Partidul Naţional Liberal şi în valul de încredere de care acesta beneficiază, spunând că aceste rezultate bune din Ialomiţa nu fac decât să mobilizeze echipa de campanie a PNL Ialomiţa şi a tuturor primarilor din judeţ pentru ca în turul al doilea PNL să spargă bariera voturilor impusă de 30 de ani de către PSD în Ialomiţa. „Un vot masiv dat în Slobozia, la Tăndărei, la Amara, la Urziceni, la Fierbinţi. Probabil o să mă întrebaţi dacă sunt mulţumit de rezultat. Răspunsul este nu, pentru că puteam să câştigăm la Slobozia dacă eram mai atenţi şi dacă la Feteşti nu s-ar fi produs o «busculadă» a modificării secţiilor de votare acolo unde ele au fost desfiinţate (…)” a declarat preşedintele PNL Ialomiţa, Gheorghe Tinel.

Amara «s-a lepădat» de Victor Moraru

„Amara confirmă trendul Partidului Naţional Liberal” a afirmat acesta întrebat fiind despre cum au reuşit liberalii să câştige alegerile în primul tur în localitatea condusă până mai ieri de preşedintele CJI timp de trei mandate în calitate de primar. „PNL în mai puţin de jumătate de an de la alegerile europarlamentare câştigă pentru a doua oară la Amara, dar de data aceasta într-un mod categoric, în toate cele cinci secţii de votare. Aici lucrurile chiar sunt îmbucurătoare, în sensul că acolo echipa chiar îşi face treaba.” a afirmat acesta. În plus, Gheorghe Tinel a mai adăugat faptul că previziunile arată că «Era PSD» a luat sfârşit în Ialomiţa încă din primăvara acestui an odată cu votul pentru alegerile europarlamentare, iar imediat după alegerile prezidenţiale din 24 noiembrie PNL Ialomiţa va tura motoarele pentru a câştiga alegerile locale. Printre ţintele marcate ca fiind vitale pentru filiala pe care o conduce, deputatul ialomiţean a enumerat localităţi precum Slobozia, Amara, Ţăndărei şi bineînţeles preluarea controlului asupra Consiliului Judeţean Ialomiţa.

PSD şi PNL se bat de la egal la egal în Ialomiţa

Cu o diferenţă infimă de numai 548 de voturi la nivelul întregului judeţ, Partidul Naţional Liberal a ales să privească partea plină a paharului în timp ce Partidul Social-Democrat încă se holbează la vidul politic creat la nivelul judeţului. Cu o diferenţă extrem de mică între cei doi candidaţi, respectiv 30.773 voturi pentru Viorica Dăncilă şi 30.225 voturi primite de Klaus Iohannis, meciul pare că nu a fost niciodată mai echilibrat. Întrebat despre votul din turul doi al alegerilor programat în data de 24 noiembrie, deputatul Gheorghe Tinel a afirmat că urmează să fie o bătălie între doi giganţi ai politicii româneşti, iar mobilizarea este vitală întrucât majoritatea electoratului nu mai are «stomac» pentru încă un mandat cu Viorica Dăncilă în politică, darămite în fruntea ţării. „Ce o să fie în duminica din 24 noiembrie? O să fie o bătălie între noi şi PSD, noi începem să ne mobilizăm din această seară, avem o şedinţă imediat după această conferinţă de presă şi vom face o analiză «la rece» pe fiecare organizaţie, astfel încât să tragem concluziile care se impun şi să obţinem rezultate foarte bune în ziua alegerilor. O să fie o bătălie extrem de grea în Ialomiţa în ciuda previziunilor, o să fie bătălia orgoliilor şi a ambiţiilor, chiar dacă războiul s-a încheiat. Nu cred că există cineva care are dubii că viitorul preşedinte al României nu este Klaus Iohannis. Lucrurile sunt clare, dar noi cred că am demonstrat că nu ne culcăm pe o ureche iar popcornul îl ţinem pentru 25-26 noiembrie când facem învestirea preşedintelui Iohannis.” a concluzionat deputatul Gheorghe Tinel.


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *