Ecograf 3 D şi 4 D, acum şi în Slobozia!

Distribuie articolul:

Doctorul Chiciu, cel care prin termografie a reuşit să pună corect diagnosticul pentru fiecare dintre pacienţii care au trecut pragul cabinetului situat la parterul blocului U 17 de pe strada Lacului, a făcut un efort – financiar, mai ales! – şi şi-a dotat cabinetul cu încă un ecograf. De-această dată, unul cu mult mai performant decât celălalt, unul despre care doctorul Chiciu spune că vede tot: tiroidă, articulaţii, abdomen, organe genitale şi, mai ales, prezintă – tridimensional în timp real – imaginea copilului nenăscut, ceea ce înseamnă o mare bucurie pentru oricare mamă.


Distribuie articolul:

7 thoughts on “Ecograf 3 D şi 4 D, acum şi în Slobozia!

  1. Bine ca se intampla lucruri care ne fac mai increzatori si mai siguri in viata. FELICITARI !!! DOAMNE AJUTA !!!!!!!

  2. Ce fel de ecograf este? Abdominal, coronarian? Oricum e foarte bine că a fost achiziţionat un aparat performant. Pe când un Doppler color?! Un asemenea aparat ar fi extraordinar de util pentru bolnavii cu circulaţia sangvină deficitară. Important este dacă există specialişti în domeniu.
    Mai scriam cu ceva vreme în urmă despre posibilitatea achiziţionării unui angiograf. Un asemenea aparat ar fi revoluţionar, nu numai pentru spitalul din Slobozia. Problema este tot cea a specialiştilor care să opereze cu asemenea bijuterie.Există în Bucureşti destui medici de specialitate care, cred, ar putea veni măcar o dată pe lună la Slobozia pentru a opera cu un asemenea aparat ultraperformant. Oricum, începutul e bun. Succes în continuare!

  3. Acest ecograf, pe linga 3D si 4D, are posibilitatea de a efectua si Doppler color, dar si Doppler pulsat. In privinta specilizarii, sa stiti ca detin competenta necesara efectuarii acestor investigatii.
    Va multumesc pentru aprecieri.
    Dr. Chiciu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.