Directorul Spitalului Feteşti a demisionat! Dă vina pe politică!

Distribuie articolul:

Managerul Spitalului Municipal „Anghel Saligny“ din municipiul Feteşti, dr. Stelian Barcari, a demisionat din funcţie începînd de la sfîrşitul săptămînii trecute. „Am considerat demisia ca un act care ar putea ajuta Spitalul pentru că trecem printr-o perioadă financiară delicată“ a declarat, în exclusivitate pentru ziarul ŞTIREA, de acum fostul manager al unităţii medicale. Doctorul chirurg Barcari a dat vina pentru decizia sa pe factorul politic. „Politicul îşi pune amprenta, spitale sînt condiţionate politic, iar eu, nemaiavînd acest sprijin, am decis să las functia liberă pentru altcineva. Ai sprijin politic, ai şi bani“ a continuat dr. Barcari. Medicul va profesa în continuare în Spitalul Municipal „Anghel Saligny“ din Feteşti, unde îndeplineşte funcţia de şef al secţiei de chirurgie. Din informaţiile noastre, schimbarea de manager la Spitalul din Feteşti se pregătea încă din decembrie 2012, imediat după alegerile generale pentru Parlament. Atunci, soţia medicului Barcari, Luminiţa Barcari, a candidat pentru PDL în Colegiul Feteşti pentru un loc în Camera deputaţilor, concurînd cu Cristina Pocora (PNL), partid din care face parte şi primarul Feteştiului, Gheorghe Catrinoiu, cel care reprezintă interesele municipalităţii în relaţia cu spitalul municipal. „Probabil că şi candidatura soţiei a contat. Cînd în Consiliul de Administraţie un membru care pînă acum te sprijinea şi nu te mai sprijină, tragi nişte concluzii. Anul trecut acel membru vota pentru proiectele Spitalului, acum nu mai era la fel“ a conchis fostul manager, care a mai punctat că în prezent arieratele unităţii sanitare ar fi zero la început de an 2013. Timp de trei pînă la maxim 6 luni Spitalul va fi condus de economistul Nicolae Dugală, consilier local din partea PNL, cel care în trecut a mai îndeplinit funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al Spitalului Municipal Feteşti.

George ŞEITAN


Distribuie articolul:

2 thoughts on “Directorul Spitalului Feteşti a demisionat! Dă vina pe politică!

 1. domnilor politicieni marunti de Ialomita
  Sunt echidistant atat politic cat si geografic.Sunt de acolo unde se agata harta in cui adica MARAMURES si am cunoscut personal aceasta personalitate de mare exceptie,pe nume BARCARI STELIAN.Nici nu stiti ce noroc aveti de la D-zeu sa aveti in zona un asa om.Sef de promotie la toate institutiile unde a invatat,un om de mare caracter care asemeni multora dintre noi a crezut in zona sa ,si-a iubit concitadinii si in final in loc sa culeaga lauri dupa o viata de sacrificii…CULEGE CE?
  Stelica,sa stii ca si TAPY sunt alaturi de tine…

 2. Imi vine sa vars la propriu dupa ce am citit pupatura asta in locuri intunecoase postata mai sus.

  As avea de scris 2 zile despre marele OM barcari. Cum exceleaza el in tot ceea ce face pornind de la inexistentul fler managerial si pana la sutele de cazuri de malpraxis pe care le genereaza cu fiecare implicare a sa intr-un act medical.Nu mai vb de caracterul infect si abject cu care trateaza oamenii(pacientii) „fara dare de mana”.

  In Fetesti umbla o vb : daca vrei sa te operezi …fugi de spitalul ala si mai ales de barcari . Te opereaza de nu mai scapi :))

  ce sa mai…

  PS.
  Zilele astea ma ocup cu avocatul meu de domnul barcari. Caz de malpraxis si un dosar penal. O sa primeasca vestile cat de curand . Sper sa termin o data cu nenorocitul asta ce a schilodit o groaza de lume si nimeninu i-a facut nimic.

  ITI SUNA CLOPOTUL MISTER!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *