Deputatul Tinel Gheorghe despre „executarea” primarului Mocioniu

Distribuie articolul:

COMUNICAT DE PRESĂ

În urmă cu aproximativ o lună am spus într-o conferință de presă că PSD îl va „executa” pe primarul Adrian Mocioniu și că se pregătește aducerea lui Alexandru Stoica și a găștii lui în prim planul politicii slobozene. Este un scenariu care se adeverește și pare ca un blestm pentru slobozeni să nu poată scăpa de ei oricum s-ar vopsi. Cu ce se schimbă situația dacă PSD-iștii i-au retras sprijinul politic, iar Mocioniu trece la alt partid, rupt din PSD?!

Credeți că apa de la robinet va deveni potabilă?

Credeți că „Groapa Marianelor” (parcarea din fața CJI) va fi finalizată?

Credeți că Platforma IMM va exploda de firme și de locuri de muncă?

Credeți că lucrările de canalizare și asfaltare din Cartierul Gării Noi vor fi finalizate?

Credeți că va începe programul de anvelopare a blocurilor astfel încât să plătiți mai puțin la întreținere iarna?

Credeți că nu vor mai crește tarifele la gunoi și la apă?

Stați liniștiți că vor avea ei grijă să mai inventeze și alte taxe.

Mai mult decât atât, o să vedeți întreaga „familie” social-democrată cum va arăta cu degetul și va arunca toată vină pentru dezastrul administrativ pe primarul Mocioniu, făcându-se că uită că ei l-au susținut și l-au adus în fruntea administrației municipale ca și cum consilierii locali și cei doi viceprimari nu au fost parte a echipei administrative social-democrate. Ca și cum micii și berea, spectacolele ori celelalte paranghelii organizate în piețe, paradele și manifestările publice plătite cu bani „grei”, provenind din taxele și impozitele dvs, nu ar fi fost opera întregii găști PSD-iste, pornind de la Pavel până la Moraru, de la Mocioniu până la cel mai neînsemnat consilier local al familiei social-democrate. Domnilor, de data aceasta nu îi mai puteți păcăli pe slobozenii cărora le tot luați votul de 30 de ani încoace și care au ajuns în țară  pe primele locuri la sărăcie și pe ultimele locuri la investiții și dezvoltare.

Gata! Puteți să vă vopsiți cum vreți!

Vremea voastră, în Ialomița, a trecut! Este vremea liberarilor să vă arate cum se face administrație! Este vremea liberalilor să vă demonstreze că se pot atrage investitori, că se pot crea locuri de muncă și că se poate bea apă potabilă de la robinet!

P.S. Urmează mazilirea și debarcarea lui Victor Moraru! Să vezi atunci ce va fi la gura PSD!

Dar despre toate acestea voi vorbi la timpul potrivit.

 


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *