Deputatul Tinel : Cu Marian Pavel în frunte, viitorul PSD Ialomița este la fel de sumbru

Distribuie articolul:

* Cu referire la Conferinţa PSD Ialomiţa la care a participat şi Dragnea, deputatul Tinel Gheorghe a ţinut să transmită electoratului că:  Prezența lui Liviu Dragnea astăzi la Conferința Județeană a PSD Ialomița a fost de curtoazie, de girare și legitimare a dezastrului economic atât din Slobozia, cât și din întreg județul aflat sub administrația PSD. Este o rușine pentru că Ialomița pur și simplu s-a prăbușit sub administrația social-democrată! Județul nostru se află printre primele locuri pe țară la nivel de sărăcie, pe ultimele locuri la investiții publice și poate pe ultimul loc la absorbția fondurilor europene. Dragnea nu trebuia să participe la Conferința Județeană de partid fără să-i critice pe cei din vârful administrației locale și județene pentru lipsa de perspectivă pe care o oferă populației. Lucrurile sunt foarte clare în condițiile în care există o diferență vizibilă de viziune, de percepție între ceea ce vrem să facem noi, liberalii, și ceea ce au făcut și fac ei efectiv. Realitatea cruntă este aceea că, sub Guvernarea PSD, Ialomița se prăbușește și oamenii văd asta zilnic.
Liviu Dragnea a pus astăzi în discuție construirea Pasajului de la Drajna. Câtă ipocrizie să ai să amintești despre acest subiect câtă vreme parlamentarii PSD au respins amendamentul meu la Legea Bugetului pentru alocarea resurselor financiare de întocmire a unui SF și PT în vederea realizării acestui obiectiv?!
Fiind în Slobozia, de ce dl. Dragnea nu a vorbit despre parcarea subterană?
De nu a vorbit despre rentabilizarea Platformei IMM? De nu le-a vorbit slobozenilor despre minciunile din campania electorală ale lui Victor Moraru și Adrian Mocioniu care promiteau finalizarea proiectelor cu bani europeni?
De ce nu i-a criticat pe social-democrați pentru lipsa apei potabile în oraș?
De ce nu i-a criticat pentru majorarea taxelor și impozitelor locale, a taxei de gunoi și a prețului la apă?
Dacă a venit în fața oamenilor trebuia să își facă autocritică pentru modul în care guvernează el și camarila lui nu să se victimizeze sau să se ridice în slăvi pe el și ai lui! Trebuia să le ofere oamenilor explicații pentru o așa guvernare dezastruoasă.
Trebuie să rețineți faptul că absorbția fondurilor europene pe PNDL în Ialomița este puțin peste 1%. Nu i-a întrebat pe cei din administrația locală și județeană de ce nu se atrag fondurile europene în județ? De ce nu se fac investiții serioase? Li s-a schimbat conducerea la nivel de organizație județeană, dar este aceeași Mărie cu altă pălărie! Cu Marian Pavel în frunte, viitorul PSD Ialomița este la fel de sumbru. Noul președinte ales nu a fost capabil astăzi ca să transmită un mesaj public cu privire la rolul și importanța acestei Conferințe Extraordinare. Cum să fie în stare să mobilizeze activul de partid să lucreze în favoarea ialomițenilor?
Vom avea iarăși un necuvântător la conducerea PSD Ialomița!”


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *