Deputata Raluca Dumitrescu – prezenţă “de permanenţă” la evenimentele notabile din judeţ

Distribuie articolul:

De curând, primarul Şonchereche a mers, împreună cu echipa lui din Primărie, în vizită la Palatul Parlamentului, acolo unde Raluca Dumitrescu este deputatul ales de către votanţii PSD Ialomiţa. Folosind şi acest prilej, ca de-atâtea alte ori, domnişoara deputat a adus la cunoştiinţa Opiniei publice gânduri şi păreri menite a convinge de buna intenţie a acţiunilor sale.

 “Mă bucur că i-am avut oaspeți la Palatul Parlamentului pe colegii din administrația publică locală din Municipiul Fetești, Municipiul soarelui răsare în Ialomița, cum spun eu. Este Municipiul din județ care are cea mai mare absorbiție de fonduri europene. (…)

Anul 2024 este un an în care Primăria Fetești dar și celelalte administrații publice locale din Ialomiţa trebuie să reușească o urgentare în implementarea proiectelor finanțate din fonduri europene. De aceea este important ca oamenii care lucrează în departamentele de achiții, de investiții ori contabilitate să fie bine informați și să lucreze în echipă pentru ca la termenele din contractele de finanțare comunitatea să se bucure pe deplin de investițiile realizate cu fonduri nerambursabile, a mai adăugat Raluca Dumitrescu” a declarat Raluca Dumitescu – deputat PSD, aleasă de ialomiţeni să le reprezinte interesele acolo, în Parlamentul României.”a declarat Raluca Dumitescu.

Cum era de aşteptat, zilele trecute, pe când primarul Şonchereche se fălea cu o altă mare investiţie ce merită trecută pe panoplia infrastructurii rutiere, deputata Raluca Dumitrescu i-a stat alături, l-a felicitat şi, desigur, a ţinut să transmită Opiniei publice alte gânduri…

Şi-a zis aşa: “Sunt mândră să fiu alături de dl. primar Laurențiu Sonchereche la inaugurarea proiectului european “ Sistem Integrat de Transport Durabil”,  proiect ce dispune de un buget de aproximativ 11 milioane de euro. Este o onoare să omagiem împreună echipa extraordinară din administrația publică a municipiului Fetești, municipiul Soarelui Răsare.  Determinarea și munca lor neobosită au adus Feteștiului cel mai mare grad de absorbție de fonduri europene din județ, aproximativ 89 milioane euro!

Acest succes nu ar fi fost posibil fără efortul fiecărui coleg din administrație și fără sprijinul vostru, al cetățenilor. Sunteți adevărata forță a comunității noastre și împreună am demonstrat că visurile pot deveni realitate. Sunt mândră să reprezint Ialomița și să fiu alături de voi în fiecare pas al acestui drum frumos!”

Convins că “Astfel de întâlniri nu fac decât să întărească legăturile dintre instituțiile statului, dintre Primărie și Parlament în acest caz, dar și legătura pe care noi, ialomițenii, o avem cu parlamentarii ce reprezintă județul”, primarului municipiului Feteşti nu i-a mai rămas decât să se bucure de sentimentul de profundă colegialitate dintre el şi domnişoara deputat.


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *