Cristina Pocora vrea să fie președinte al Consiliului Județean Ialomița

Distribuie articolul:

* ,,Pentru o viață mai bună, pentru un viitor promițător!” este sloganul pe care doamna deputat îl prezintă mass-media, convinsă fiind că încă sună bine o astfel de promisiune!

,,Mi-am depus candidatura în competiția internă a PNL pentru funcția de Consilier Județean – Președintele Consiliului Județean Ialomița. De aproape opt ani îi reprezint pe ialomițeni în Parlamentul României din calitatea de deputat, dar vreau să mă implic mai mult, direct și eficient în viața comunității.
Vreau ca ialomițenii, tinerii și copiii din județ, să aibă un viitor. Așa cum, din calitatea de deputat, am dublat alocația pentru toți cei peste 3,6 milioane de copii din România, de la 42 la 84 de lei, vreau să cresc nivelul de trai al ialomițenilor prin atragerea de investiții, crearea de locuri de muncă, creșterea salariilor, construcția de drumuri, spitale, școli și grădinițe în tot județul.
Consider că acum sunt pregătită să aduc și să impun legea și în Consiliul Județean Ialomița. Consider că, alături de ialomițeni, putem construi viitorul acestui județ.
Vreau să pun capăt unei administrații clientelare, leneșe și corupte care a ținut Ialomița pe loc timp de 25 de ani. Privesc în jur, la Călărași, la Ilfov și văd că se poate, că lucrurile se mișcă, se dezvoltă. Dar la noi în Ialomița administrația PSD lucrează mai mult pentru partid și pentru camarila clientelară și aproape deloc pentru cetățeni.
Vreau ca Ialomița să fie ca Sibiul sau ca, de ce nu, Călărașiul. Vreau ca tinerii și copiii din Ialomița să aibă un viitor. Vreau ca Ialomița să le ofere locuri de muncă ialomițenilor, vreau ca orașele din Ialomița să fie orașe adevărate, cu tot ce îi trebuie unui oraș, nu doar cu taxe și impozite. Da, vreau ca administrația locală să ajute cetățeanul, nu să-l trateze în bătaie de joc.
Proiectul meu de candidat va avea ca fundament așteptările ialomițenilor, legate de viața lor, de problemele lor, de viitorul lor” a declarat publlic doamna deputat.


Distribuie articolul:

One thought on “Cristina Pocora vrea să fie președinte al Consiliului Județean Ialomița

  1. Am citit şi eu mesajul Cristinei Ancuţa Pocora. Sigur, o-ncercare moarte n-are, dar nu prea văd să-şi manifeste grija şi faţă de comunele şi satele ialomiţene, populaţia din mediul rural fiind aproape exclusiv de „stânga”. Dacă această coaliţie aflată, deocamdată, la guvernare nu se autofaultează, C.J. Ialomiţa va fi predominant „de stânga”, iar preşedintele fiind ales de consilieri, Ancuţa „noastră” nu prea văd să aibă vreo şansă. Ca să nu mai vorbim de concurenţa din interiorul PNL. Să se lase Moş Martin la o fătucă de la „centru”?!
    P.S.: Ce-i mult, strică: „…, convinsă fiiind…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *