Candidatul Tinel, despre „groapa” din centrul Sloboziei, dixit!

Distribuie articolul:

* COMUNICAT DE PRESĂ

 „ Mare conferinţă de presă la PSD Ialomiţa(!!!) în cadrul căreia “campionii 1europeni” încearcă să salveze ce se mai poate salva din proasta guvernare PSD-istă, la Slobozia. Cei doi au aruncat pe piaţă informaţii potrivit cărora, în urmă cu o săptămână, Comitetul de Monitorizare al POR ar fi decis să propună Comisiei Europene prelungirea ratelor de execuţie a proiectelor pentru “Groapa marianelor” şi Piaţa Revoluţiei din centrul municipiului Slobozia, până la 31 decembrie 2018.

Aceşti doi “campioni” se agaţă de o eventuală decizie a comisiei europene de prelungire a termenului gândind că aşa îi vor putea manipula din nou pe alegătorii 2municipiului Slobozia cărora le dă speranţe deşarte şi-i amăgeşte cu iluzii roşii pesediste.

Domnilor Moraru şi Mocioniu, cei doi Lolek şi Bolek ai PSD-ului, nu încercaţi să salvaţi proasta guvernare ca de fiecare dată promiţându-le oamenilor ceea ce nu puteţi să faceţi! Voi n-aţi fost în stare să vă declaraţi propriile contracte pe care le aveţi încheiate cu instituţiile de stat şi adevăratele venituri în declaraţiile de avere şi de interese şi îi amăgiţi pe cetăţenii din Slobozia că sunteţi altfel decât au fost Ciupercă şi Stoica?! Anexăm în ataşament argumentul care contrayice total spusele celor doi pesedişti mincinoşi care au ieşit în conferinţa de presă în seara, 30 mai 201.

 


Distribuie articolul:

One thought on “Candidatul Tinel, despre „groapa” din centrul Sloboziei, dixit!

  1. In stilul mizerabil binecunoscut deja, cretinel lanseaza inca o tiganie . La asta se pricepe doar. Cel mai corupt si josnic politician avortat de pdl-ul de trista amintire din acest judet nu se dezminte. Ce sa-i ceri? Cracter infect , discurs pe masura. TU CE AI FACUT PENTRU IALOMITENI BURTOSULE ???abuzuri,tradari, manipulari, santaje, spaga si trafic de influenta…vezi-ti intai barna din ochi penibilule!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.