Blaga şi Gorghiu – vizita de lucru în Ialomiţa

Distribuie articolul:

DSC02649Spre sfârşitul săptămânii trecute, cei doi co-preşedinţi ai PNL (însoţiţi de agiotanţii lor, desigur!) s-au întâlnit cu membrii celor două foste organizaţii politice, azi îngemănate într-una singură, şi-anume Organizaţia PNL.
Că, în judeţ, majoritatea membrilor PD-L nu înghite majoritatea membrilor PNL, şi viceversa, nu cred că mai este cazul să vă spunem noi. Noi, cei de la ziarul Ştirea vă spunem doar că în sala de şedinţe a Centrului Cultural „Ionel Perlea” domnul Ioan Martin s-a aşezat, DSC02648timid, la masa prezidiului alături de tânăra doamniţă Alina Gorghiu şi de venerabilul Vasile Blaga şi, împreună, au cuvântat către audienţa asigurată „pe linie de partid şi de stat”. În sensul că, primari sau directori fiind, mulţi dintre cei prezenţi în sală chiuliseră de la locul de muncă pe care-l ocupă în cadrul instituţiilor statului. Deşi invitaseră presa la o anumită oră, bineînţeles că ora stabilită a fost depăşită, scuza fiind aceea că „şedinţa s-a întins mai mult”…
Cum era de aşteptat, în sala înţesată de liberali-democraţi (cu atitudine de socialişti şi, în cazul unora, cu reminiscenţe comuniste), madam Gorghiu şi domnul Blaga au cuvântat mult. Nu, noi nu spunem că au cuvântat şi mult şi prost! Noi spunem doar că, de după20150724_110958 geamul uşii, păreau a bate apa-n piuă. Că aveam dreptate când am gândit astfel, ni s-a confirmat imediat ce-am păşit în aceeaşi sală, pentru a participa la conferinţa de presă. Căci, cum vă spuneam, în sala duhnind a liberalism şi-a social-democraţie, am intrat noi, jurnaliştii invitaţi spre a fi informaţi despre ce gânduri notabile au PNL-iştii de azi, social-democraţii de ieri şi comuniştii de până-n ’89.
Doar că, sătui de procedeul folosit, cu tupeu, în cel de-al patrulea an din fiecare mandat, mai ales înainte de a se intra, oficial, în precampanie, noi am decis să nu transmitem ale lor gânduri pretins notabile. Sigur că ne facem datoria şi vă anunţăm despre una, despre alta, mai ales în ceea ce priveşte candidaturile pentru funcţiile de conducere pe linie de partid şi de stat! Sigur că vă vom spune că i-am întrebat pe cei doi co-preşedinţi ce măsuri politico-organizatorice au fost luate în ceea ce-i priveşte pe primarul PNL, Sava si BlagaConstantin Sava, dar şi pe ex-preşedintele PD-L Ialomiţa, musiu Marinică Cazacu, ambii având mari probleme cu justiţia? Sigur că vă vom spune că şi de data aceasta ni se pare că Ioan Martin „joacă la două capete”, în sensul că spune lumii că vrea să fie primar al municipiului Slobozia, dar nici să rămână încă patru ani vicepreşedinte al CJI, nu pare să-i displacă.  Sigur că vă vom tot comunica de-astea! Dar asta nu înseamnă că mai procedăm la fel ca până acum, titrând ce-au mai zis unii despre alţii, astfel noi participând activ – şi neremunerat – la munca de partid.
Aşa stând lucrurile în relaţia dintre noi şi conducerea de partid, azi nu vă spunem decât că, la fel ca şi până acum, co-preşedinţii PNL aruncă-n presă „vorbe grele” despre PSD şi, în lupta pentru funcţiile „cheie” aruncă-n luptă aceiaşi membri despre care opinia publică n-a avut şi nici nu are o părere bună.


Distribuie articolul:

One thought on “Blaga şi Gorghiu – vizita de lucru în Ialomiţa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *