Atenție, se oprește apa în orașul Fetești!

Distribuie articolul:

La nivelul sistemului de distribuție apă potabilă din orașul Fetești, județul
Ialomița, se vor executa lucrări de racordare a noilor conducte la rețeaua existentă.
Pentru realizarea acestor operațiuni, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile de marți – 29 august 2023, ora 23.00, până miercuri – 30 august 2023, ora 07.00.
Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din orașul Fetești, cu excepția celor din cartierul Buliga.
Investiția face parte din CL 45 – Surse de apă Căzănești, Fetești, Țăndărei.
Stații de tratare Căzănești, Dridu, Fierbinți Târg, Fetești, Țăndărei. Reabilitare
rezervoare Fetești, Țăndărei, Căzănești. Reabilitare stații de pompare Căzănești, Dridu, Fetești, Țăndărei, în valoare de aproximativ 20 mil. lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM),
 ” Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că
echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.
Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.
      Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții. Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.” se precizează de către Biroul de Comunicare


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *