Atenţie, se opreşte apa în mai multe zone din municipiul Feteşti!

Distribuie articolul:

În noaptea de 20 spre 21 iunie 2023, în intervalul orar 23:00 – 08:00, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile, în vederea cuplării noilor conducte de alimentare cu apă la Staţia de Tratare și Pompare apă potabilă din municipiul Fetești.

Intervențiile sunt executate în cadrul Contractului de lucrări CL25 – Rețele apă și aducțiuni Fetești. Rețele de canalizare Fetești, în valoare de aproximativ 42 mil. lei cu TVA, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

Pe timpul desfășurării lucrărilor, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din zonele Fetești Oraş, Feteşti Gară, Coloniști și Vlașca.  

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în parametrii optimi. Totodată, rugăm utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.

Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea serviciilor.

Biroul de comunicare


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *