ATENŢIE! Apa în Feteşti – lucrări RAJA

Distribuie articolul:

Pentru executarea lucrărilor de spălare a rețelei de apă din cartierul Fetești – Gară, din municipiul Fetești, SC RAJA SA este nevoită să furnizeze apă cu presiuni scăzute pe timpul nopții, în perioada 24 – 28 aprilie 2017, în intervalul 21,30 – 05,00.

Menționăm că apa furnizată în aceste intervale de timp, va fi improprie consumului și sfătuim populația să nu o folosească. Totodată, pentru ca lucrările de spălare să fie eficace, rugăm consumatorii din cartierul Gară, să RAJA comunicat 1nu utilizeze apa de la robinete.
La finalizarea operațiunilor, se vor executa manevre de golire sub presiune a rețelelor, motiv pentru care, pentru o scurtă perioadă de timp, este posibil ca apa să prezinte modificări în ceea ce privește turbiditatea și culoarea. În acest context, rugăm toți abonații să nu consume apă de la robinete decât după ora 05,00 dimineața.
Ne cerem scuze față de abonații afectați și îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii optimi. Totodată, rugăm toţi consumatorii afectaţi de aceste lucrări să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe timpul nopții, în perioada 24 – 28 aprilie 2017.
Comunicat Biroul de presă


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *