Aplauze pentru oamenii de afaceri ialomiţeni!

Distribuie articolul:

  Printr-un comunicat de presă remis ziarului Ştirea, Clubul Rotary Slobozia mulţumeşte oamenilor de afaceri ialomiţeni care au participat vineri, 28 februarie 2014, la „Balul Mărţişorului”, bal organizat în scop caritabil.   Prin generozitatea celor aproximativ 200 de participanţi entuziaşti, am reuşit să strângem fonduri în valoare de 78.157 lei, sumă ce sperăm să fie suficientă pentru realizarea următoarelor obiective:

1. Dotarea Cercului de pictură din cadrul Palatului Copiilor, Slobozia, cu mobilier, cu şevalete şi cu alte materiale necesare. Prin acest proiect dorim să oferim o şansă celor aproape 200 de copii membri să-şi descopere talentul, să-l exprime prin culoare şi să-l dezvăluie ochilor noştri.

2. Burse pentru studii, un proiect mai vechi al Clubului Rotary Slobozia prin care susţinem cu burse de studii doi studenţi cu performanţe deosebite, dar fără posibilităţi materiale.

3.Dinţi frumoşi, copii sănătoşi”, proiect ce a fost demarat în mai multe judeţe din ţară sub patronatul Districtului 2241 Rotary România şi Republica Moldova, în colaborare cu Clubul Rotary Mölndal din Suedia şi Colgate Romania. Prin acest demers ne dorim să educăm copiii din clasa 0 şi din clasa I cu privire la igiena orală esenţială acestei vârste şi la însuşirea obiceiurilor alimentare sănătoase.

4.Cupa Rotary la tenis de câmp”, un proiect pentru adolescenţii care doresc să practice sportul, să-şi desăvârşească dezvoltarea fizică şi să înveţe ce înseamnă respectul şi spiritul de competiţie.

În data de 02 aprilie 2014 orele 19:00 vă aşteptăm la spectacolul de teatru „Măscăriciul”, având în distribuţie pe binecunoscuţii actori Horaţiu Mălăele şi Nicolae Urs, manifestare culturală de excepţie organizată în scop caritabil la Casa de Cultură a Municipiului Slobozia. Fondurile strânse cu acest prilej ne  vor ajuta la îndeplinirea proiectelor ce ni le am propus. Şi atunci, ca şi acum, vor răsuna aplauzele celor care au înţeles că prin participarea la activităţile comunităţii pot oferi un viitor mai bun copiilor ! Clubul Rotary Slobozia, membru al Districtului 2241 Rotary România şi Republica Moldova, înfiinţat în anul 2007, are în prezent un număr de 20 de membri, oameni de afaceri şi specialişti în diverse domenii. Clubul promovează programe de caritate, desfăşoară programe educaţionale, programe vocaţionale, de ocrotire a sănătăţii şi a mediului, precum şi alte acţiuni umanitare” ne spune doamna Nourescu, cea care a organizat ediţia din acest an a Balului Rotary.


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *