ALDE are (în) plan…

Distribuie articolul:

În cadrul conferinţei de presă a partidului ALDE – Organizaţia Ialomiţa, desfăşurată în cursul zilei de 4 martie a.c., preşedintele filialei Ialomiţa, domnul Aurelian Ionescu a făcut mai multe precizări cu privire la poziţia ALDE în judeţ.

Acesta a început prin a preciza faptul că partidul politic din care face parte s-a format pe la jumătatea anului 2015. Ţinând cont de această realitate, partidul îşi propune să câştige 13.500 de voturi, cu ocazia alegerilor locale din 5 iunie 2016. Deputatul Aurelian Ionescu a mai precizat că acestea reprezintă aproximativ 10% din totalul de voturi şi este un obiectiv rezonabil, cu şanse mari de reuşită.  „În momentul de față am parcurs alte câteva etape și am acoperit peste 40 de localități din județ la nivel de organizații locale, candidați pentru primării și liste de consilieri locali. Ca nou veniți în organizația ALDE Ialomița se remarcă Petru Aelenei, fostul primar al comunei Borănești pe care l-am convins și care va candida din partea noastră la primărie, și Herea Valerică, fostul primar de la Bărcănești, care va intra în cursa electorală din iunie pentru ocuparea fotoliului de primar al comunei” a spus preşedintele ALDE Ialomiţa.  În cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, a fost prezentat şi managerul de campanie al partidului, la nivel de judeţ, care va coordona activitatea ALDE Ialomiţa. Este vorba de domnul Ion Tătoi, fostul director al Direcţiei Silvice. „Pot să vă spun că este extraordinar de greu să faci politică. Înainte am făcut politica silvică. Am încercat și sper că am și reușit să realizez lucruri frumoase în Ialomița cu sprijinul colegilor. Nu credeam că va fi așa. Am fost la o întâlnire la Brașov cu conducerea ALDE unde am luat notiție (…) Ce caut la ALDE? Vizavi de ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă, am fost alături de Tăriceanu datorită seriozității sale și de modul cum a gândit și când a fost prim-ministru, dar și în ultima vreme, ALDE fiind singurul partid care este, în prezent, cam singurul partid de opoziție.” a concluzionat domnul Tătoi. Pentru cine nu îl cunoaşte pe domnul Tătoi, facem precizarea că a fost printre cei mai longevivi directori, la nivel naţional, ai Direcţiei Silvice, ocupând această funcţie vreme de peste 30 de ani.

Victor Ghinea


Distribuie articolul:

3 thoughts on “ALDE are (în) plan…

  1. Politica de Ialomita.Fiul- sef la ALDE,taticul- consilier judetean al PNL.O mai fi vreun membru al familiei Ionescu neinstaurat pe un post cald in filialele ialomitene ale partidelor?Cat despre Ion Tatoi,in ultima vreme l-am vazut circuland cam incet.O fi avand frana de mana trasa?N-or fi vazut asta si cei care l-au promovat sa alerge spre un rezultat maret?

  2. După ce a decimat pădurile județului, penalul de Ion Tatoi a devenit mare manager de campanie cu banii provenind din sustragerile ilegale de arbori comise de pădurarul Coman Mihai si Nicolae Bogdan.Va urma…

  3. Ne-am organizat si noi asa „mai de primăvară” in pădurea Chirana, pădurar Coman Mihai să-i facem damblaua lui nea Ion Tatoi.Eu personal mă supun la Tinel.semnat Sori păduchiosul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *