Actualizarea programului de furnizare a apei în localitatea Dridu!

Distribuie articolul:

În ultima perioadă, în anumite zone de la nivelul ariei de operare RAJA S.A., s-a înregistrat o creștere considerabilă a consumului de apă potabilă, dar și o scădere a debitului de apă la nivelul unor surse de captare subterană. Ca urmare a acestui fenomen, la nivelul sistemului de alimentare cu apă din localitatea Dridu, județul Ialomița, pe timpul nopții nu se reușește realizarea stocului necesar pentru asigurarea furnizării apei pe parcursul întregii zile.

Prin urmare, începând de astăzi, 02 iulie 2024 suntem nevoiți să implementăm un nou program de furnizare a apei în localitatea Dridu, astfel:

  • dimineața în intervalul orar 05.00 – 12.00
  • seara în intervalul orar 16.00 – 22.30.

Pentru a evita eventualele efecte negative cauzate de lipsa apei în anumite intervale orare, recomandăm utilizatorilor afectați să-și creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere.

Recomandăm populaţiei să utilizeze raţional apa potabilă, numai în scopurile prevăzute în contractul de furnizare a serviciului de alimentare cu apă. Folosirea apei în alte scopuri decât cel menajer duce la o creștere a consumurilor peste capacitatea maximă instalată a sistemelor de alimentare, ceea ce determină dificultăți în asigurarea în regim continuu a apei.

Utilizarea rațională a apei și prevenirea risipei reprezintă o responsabilitate comună, a operatorului de apă și a tuturor consumatorilor!

Biroul de Comunicare


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *