Încă un turneu de tenis în Slobozia: Diami Trophy Cup

Distribuie articolul:

„Astăzi am participat la conferința de presă dedicată Campionatelor Naționale Individuale de Tenis pentru Seniori și Senioare 2024 – simplu și dublu, cunoscut sub numele de DIAMI Trophy, eveniment sportiv organizat în parteneriat cu Clubul Sportiv SATORI. Contribuția Consiliului Județean Ialomița la acest proiect este de 145.114 lei, iar valoarea totală a proiectului se ridică la 215.254 lei. Împreună sprijinim sportul și promovăm excelența în județul nostru!

Vă așteptăm cu drag să ne fiți alături în susținerea tenisului de performanță și a valorilor sportive!” a afirmat Preşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa, Marian Pavel.

Organizatorii acestui turneu spun că acesta este conceput de către Federația Română de Tenis, și este adresat sportivilor români. Acest tip de turneu poate aduna cei mai buni sportivi la aceasta categorie, unde sunt puse „la bătaie” premii substanțiale în bani, conform grilei din Regulamentul de Organizare a Turneelor de Tenis din România.

„Suntem bucuroși că putem organiza împreuna cu partenerii noștrii, Consiliul Județean Ialomița și Partenerului Oficial DIAMI acest turneu, și așteptăm cu drag sportivii din toată țara să vină la Slobozia, să construim împreună o competiție de un înalt nivel sportiv.

Prin aceste competiții, dorim să ne alăturăm oamenilor pasionați din această țară, în a ajuta și promova sportivi noștri către turneele superioare, ITF, ATP, WTA, să creăm contextul necesar pentru a practica tenisul de înaltă performanță. Vă așteptăm cu drag!” afirmă organizatorul concursului, CS Satori.


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *