Europarlamentarul Muşoiu se opune unei decizii la Bruxelles

Distribuie articolul:

„Noi, echipa de europarlamentari PSD, ne opunem ferm tăierilor de fonduri de 1.52 miliarde de euro, propuse de Consiliul UE, de la domeniul educației, al cercetării, conectivității, digitalizării, ocupării forței de muncă și cel al asigurării protecției frontierelor!

Pentru că noi, toți europarlamentarii socialiști, milităm pentru îmbunătățirea nivelului de trai al tuturor cetățenilor comunitari, în special al popoarelor care au de recuperat unele decalaje de dezvoltare, prin finanțări adecvate, necesare creșterii investițiilor în politici și programe.

Bugetarea prudentă pentru Uniunea Europeană nu trebuie să însemne blocarea finanțării priorităților cetățenilor! Ci menținerea suportului monetar ca să ajutăm toți cetățenii să depășească această perioadă dificilă, făcând și proba necesară de solidaritate între statele membre!”

Eurodeputatul Ştefan Muşoiu, trimis recent la Bruxelles din partea PSD Ialomiţa pentru a reprezenta România în Uniunea Europeană, afirmă faptul că în același spirit de unitate, mizează ca Uniunea Europeană să găsească și să ofere de urgență resursele necesare tuturor oamenilor afectați de inundații.

„Am semnat, alături de toți colegii, rezoluţia privind inundațiile devastatoare din țara noastră și din celelalte state din Europa Centrală și de Est, act adoptat în ședința de plen de astăzi. În cadrul procesului de negociere a bugetului comunitar cu reprezentanții Comisiei Europene și ai Consiliului UE, noi, cei de la PSD, prin intermediul vicepreședintelui Parlamentului European, Victor Negrescu, ne angajăm să continuăm discuțiile cu aceeași abordare constructivă de până acum în beneficiul tuturor europenilor.” a afirmat acesta.


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *