Expoziție de benzi desenate

Distribuie articolul:

Începând cu 17 decembrie, ora 14.00, locuitorii orașului Slobozia vor putea admira pe gardul de incintă al Liceului Pedagogic din bulevardul „Matei Basarab”, benzile desenate create de copii și adolescenți din oraș.

Timp de trei săptămâni, între 24 septembrie și 14 octombrie,2021 în cadrul a cinci ateliere realizate fizic și a unui atelier online, cei 27 de copii de la Școala Gimnazială Sfântul Andrei și de la Liceul pedagogic din Slobozia au descoperit și s-au antrenat în tainele dezvoltării benzilor desenate, ale ilustrării de povești.

„Andreea Bianca, Adriana Luminița, Giulia Maria, Edith Andreea, Denisa, Luiza, Alina, Alexandru, Andi, Ana, Bianca,  Bogdan Andrei,  Christian, Victoria, Andreea, Cristiana, Florentina Elena, Cătălina Andreea, Bianca, David, Giulia, David, Tudor, Andrei Vlad, Ana Maria, Alexandra, Cristina Alexandra au venit alături de noi, Asociația Volum Art, în aventura ENDLESS PRESENT | LIMITED FUTURE #plasticzero și acestea sunt poveștile care ne invită în lumea lor plină de fantezie și a celor implicați activ în comunitatea lor.

Super eroii deja consacrați i-au inspirat să scoată la iveală propriile lor povești, aventuri ale unor eroi încă necunoscuți, care se luptă pentru o lume durabilă, o planetă fără plastic. Poveștile lor vor fi disponibile și pe www.plasticzero.ro.

Evenimentul este organizat de Asociația Volum Art, în cadrul proiectului „Endless Present | Limited Future“, finanțat prin Granturile SEE 2014-2021 în cadrul Programului RO-CULTURA, apelul „Consolidarea antreprenoriatului cultural și Dezvoltarea audienței și a publicului“ (sesiunea 1).

Ne puteți urmări în social media unde proiectul și fiecare atelier vor fi documentate prin povești, fotografii și video pe pagina de Facebook a proiectului și pe www.plasticzero.ro.”

 


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *