PNL lansează trei oameni în cursa pentru Parlamentul României

Într-o conferinţă de presă susţinută la sediul PNL Ialomiţa, primarul Dragoş Soare a prezentat o parte din oamenii pe care îi susţine pentru ocuparea funcţiilor de demnitari ai statului în Camera Deputaţilor şi Senat. Mai mult decât atât, acesta a făcut şi o invitaţie total neaşteptată fostului său contracandidat din partea PSD la alegerile locale care tocmai s-au încheiat. Acesta l-a invitat public pe Alexandru Potor pentru a se alătura echipei de la primărie şi de a ocupa funcţia de viceprimar al municipiului Slobozia pentru reclădirea oraşului cu fonduri europene. „Să vină viceprimar domnul Potor dacă vrea să pună umărul la dezvoltarea oraşului. Îl invit, îl susţin la vedere cu toţi consilierii noştri. Dacă domnul Potor este aşa de valoros cum spun cei de la PSD, îl invit să ocupe poziţia de viceprimar alături de mine, având al doilea număr de voturi ca să construim Slobozia. Spune că este expert pe fonduri europene şi noi avem nevoie de un om care să aibă expertiză în atragerea de fonduri.”

Luminiţa Barcari ocupă locul 1 pe lista pentru Cameda Deputaţilor

Preşedintele PNL Ialomiţa a mai afirmat faptul că doamna Barcari are un parcurs profesional şi politic exact aşa cum «scrie la carte», adică a fost mai întâi profesor, apoi director de şcoală, apoi inspector şcolar, inspector general, secretar de stat, şi că în acele perioade de timp a ocupat şi funcţii politice în Partidul Naţional Liberal.

Luminiţa Barcari: „Această zi coincide şi cu un an de guvernare liberală şi ştim foarte bine în ce condiţii a preluat PNL această guvernare, fără să aibă majoritate în Parlament şi chiar cu o majoritate toxică. În acest context pandemic, nu au lăsat să se ducă economia astfel încât ţara să nu-şi mai poată reveni, ştiu foarte bine ce eforturi s-au făcut pentru a ţine România pe linia de plutire. PNL a demonstrat că este un partid care se ţine de promisiunile pe care le-a făcut pe parcursul timpului, şi îmi doresc să continui şi să fac ceea ce am promis în campania electorală de la alegerile locale şi consider că pot face foarte multe lucruri pentru oamenii din Ialomiţa din funcţia de deputat.” a fost mesajul pe care Luminiţa Barcari l-a transmis alegătorilor.

PNL Ialomiţa speră să ocupe un loc în Senat

Candidatul pentru funcţia de senator de Ialomiţa pentru un loc în Parlament este actualul şef ANSVSA, Robert Chioveanu, trimis de conducerea centrală a PNL pentru a candida în acest judeţ. Dragoş Soare afirmă că acest lucru nu ar trebui să conteze în votul oamenilor şi că nu este cu nimic mai prejos decât dacă pe acest loc ar fi candidat un om cu buletin de Ialomiţa şi importante sunt modul de gândire şi proiectele pe care orice candidat indiferent de unde este el, le propune pentru Ialomiţa. „Pentru acest judeţ avem un plan foarte clar prin care aici în Ialomiţa trebuie sprijinită agricultura, fermierii şi oamenii care lucrează pământul. Ferma de familie şi agricultura modernă sunt câteva dintre obiectivele cu care vin în faţa ialomiţenilor şi românilor în general.” a afirmat Robert Chioveanu, candidatul PNL Ialomiţa pentru funcţia de senator.

Mihăiţă Găină, candidat pentru Camera Deputaţilor

Fost deputat PSD, actual deputat PNL, acesta speră la încă un mandat pentru a duce la capăt proiecte începute în domeniul muncii şi protecţiei sociale şi a fost secretarul Comisiei de Muncă şi vicepreşedintele acesteia atât în Senat cât şi în Camera Deputaţilor. „Am iniţiat, am dezbătut şi am aprobat toate legile care ţin de muncă şi protecţie socială pe parcursul acestor ani, şi în continuare îmi propun să merg tot în zona asta pentru că am o expertiză de peste 25 de ani în domeniu. Referitor la subiectul pe care de multe ori am fost criticat, vreau să clarific acest aspect. Sunt într-o echipă puternică, sunt în echipa PNL, sunt pe drumul corect şi nu-mi pare rău de această alegere.” a afirmat candidatul din poziţia secundă pentru o nouă funcţie de deputat. Ca o completare, preşedintele interimar Dragoş Soare a făcut şi el referire la faptul că Mihăiţă Găină a trecut în tabăra PNL şi a votului împotriva guvernului Dăncilă pe care acesta l-a dat, spunând că dumnealui a dat dovadă de mult curaj şi a făcut o alegere pentru binele acestui popor, mai ales în condiţiile în care acesta ştia ce va urma, anatema pe care o va căpăta odată cu acest lucru şi în special condiţiile în care a intrat în PNL, mai ales că la acel moment nu i s-a promis o poziţie eligibilă pentru un nou mandat de parlamentar.

Distribuie dacă ți-a plăcut:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *